Zabava za celu porodicu na 2.500 kvadrata – Babylon park

8 maja, 2022

Trend proslave dečjih rođendana van kuće, u prostoru i na mestu namenjenom baš tome, roditeljima koji su zaposleni i zauzeti mnogo je olakšao ovu obavezu i omogućio da konačno u tom najvažnijem danu u godini mogu i sami zapravo da UŽIVAJU, umesto da proveravaju da li su sve pripremili i da li nekom od gostiju, možda, nešto nedostaje. Autorka ovog teksta je, prilikom jedne takve kućne proslave, tek nakon što su gosti polako počeli da odlaze, shvatila da je torta i dalje u frižideru. Nenačeta.

Zato je, uprkos svim dražima koje imaju rođendani kod kuće i uspomenama koje sami nosimo iz detinjstva, proslava u nekom za to namenjenom prostoru, u organizaciji ljudi koji to svakog dana rade, zapravo jedini način da u njemu uživaju svi jednako. Sigurno je da bi i naše mame volele da su mogle manje da razmišljaju šta ih čeka kad gosti odu, a više da uživaju u našim rođendanima.

Ali, ovaj tekst nije (samo) o tome. Kad vreme ne dozvoljava boravak napolju ili jednostavno želimo da adrenalin podignemo na viši nivo, a deci (i sebi) pružimo malo drugačiju zabavu i uživanje, onda smo u potrazi za atrakcijama koje će nam to omogućiti.

Takvu jednu atrakciju, koja nudi zabavu za celu porodicu na čak 2.500 kvadrata, ali i profesionalnu organizaciju nezaboravnih rođendanskih zabava, pronašli smo u Beogradu. Reč je o čuvenom Babylon Parku, koji je deo izraelskog istoimenog lanca zabavnih parkova. Nalazi se u sklopu otvorenog tržnog centra „BIG Fashion Park“ i na prvi pogled jasno je da Babylon nije igraonica, već ozbiljan, izuzetno sadržajan park zabave namenjen svim uzrastima. To je mesto na kom se za sat vremena deca mogu izmoriti kao da su trčala maraton, a opet ostati čitav dan i da im ni na sekund ne dosadi.

Prvi Babylon Park osnovan je 1993. godine u prestonici Izraela, nakon čega je usledilo otvaranje još 12 parkova širom zemlje. Danas Babylon Parksvoje sadržaje nudi i posetiocima u Srbiji i u Velikoj Britaniji.

U Beogradu je to najsadržajniji zabavni park u zatvorenom, namenjen posetiocima svih uzrasta. Park je podeljen tematski, ali i osmišljen tako da je jedan njegov deo prilagođen najmlađima, a u ostalim mogu uživati svi uzrasti.

Babylon Kids

Prostor namenjen za zabavu najmlađih, uzrasta već od šest meseci, pa do sedam godina. Tu su lavirint, bazen sa sunđerima, tobogani, trampoline, sve dizajnirano tako da pruži maksimalni nivo bezbednosti i zabave.

Babylon Jump

Ovo je zapravo skakaonica i namenjena je malo starijoj i mnogo starijoj deci. I svima koji još čuvaju dete u sebi.

Babylon park

Nalazi se u centralnom delu i zauzima najveću površinu. Tu je autodrom, rolerkoster, vrteške, arkadne i video igre. Mesto iz kog će vam biti teško i sami da izađete, a kamoli da ubedite decu da je vreme da krenu kući. Ovaj deo namenjen je starijima od 6 godina.

Babylon rođendaonicu čine izdvojene prostorije za proslavu rođendana, ali slavljenik i njegovi gosti koriste i centralni deo zabavnog parka sa avanturističkim vožnjama, mini kuglanom, video i arkadnim igricama.

Među atrakcijama se, kao što smo pomenuli, nalazi i jediniroller coaster u zatvorenom u Srbiji.

Babylon raspolaže i udobnim, odlično opremljenim prostorom za opuštanje, za one roditelje koji bi radije na miru popili kafu, nego skakali sa klincima. Reč je o kafiću originalnog naziva i dizajna – Ovo&Neta.

Što se tiče načina korišćenja za dnevnu posetu, reč je o malo drugačijem konceptu, gde korisnici kupuju kartice ili narukvice u određenoj boji s kojima mogu pristupati različitim sadržajima.

Ukoliko razmišljate o proslavi rođendana u zabavnom parku, na njihovom sajtu potražite pakete i opcije, a svakako predlažemo da pratite i Instagram stranicu jer se tamo mogu pronaći informacije o aktuelnim akcijama ili popustima.

Posebna preporuka za one koji na svojim proslavama imaju više generacija – Babylon je mesto na kom će sigurno uživati svi od 6 do 866. Meseci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama