Издања Креативног центра на попусту до 80%!

октобар 21 20:34 2017

На предстојећем Сајму књига (од 22. до 29. октобра) Креативни центар представиће више од 80 нових књига. Сва издања можете видети ако прелистате њихов каталог, а програм Креативног центра (дружење писаца са читаоцима, промоције књига, радионице, трибине) можете погледати овде.

На главном штанду Креативног центра у Хали 1 очекују вас нова издања и гостовања писаца, на Штанду за велике попусте у Хали 4 наћи ћете одабрана издања с попустима и до 80%, а на Школском штанду у Хали 2 (доњи ниво) очекују вас материјали за школу и вртић, радионице за васпитаче и наставнике и програм LEGO® Education.

Посебно вам скрећемо пажњу на трибину Подстицање читалачког самопоуздања – позивница у прилогу.

Другу годину заредом Креативни центар организује Предшколски дан, с посебним програмом за васпитаче и све запослене у предшколским установама.

На Школском штанду Креативног центра у Хали 2 (доњи ниво) у среду, 25. октобра, одржаће се промоција нових приручника за васпитаче и разговор са ауторима Мирком Дејићем (Предшколац у свету математике), Радмилом Павловић и Наташом Митровић (Цртам, шарам и рукама стварам) и др Мирјаном Марковић, Славицом Томић и Слободанком Дадом Миловановић (Од гласа до слова).

Само на дан промоције на Школском штанду ови приручници биће на попусту од 25%.

Због ограниченог броја места пријава за промоцију је обавезна – пошаљите своје име и презиме, назив установе и град из којег долазите мејлом на bookmaster@kreativnicentar.rs. Рок за пријаву је понедељак, 23. октобар.

Истог дана биће одржане и презентације начина употребе материјала LEGO® Education у предшколским установама.

Школе – Презентација школског електронског материјала Креативног центра

На Школском штанду Креативног центра ове године вас очекују промоције школских електронских материјала. Електронски материјали су додатак традиционалним методама учења – засновани су на познатој финској методологији и осмишљени су као програми за индивидуално учење и проверу знања у школи и код куће, с више од 20 различитих типова задатака. Сајам књига је одлична прилика за наставнике да
сазнају како се ови материјали могу користити у настави. Више информација о електронским материјалима погледајте овде.

И ове године на Школском штанду Креативног центра одржаће се презентације материјала LEGO® Education за основне и средње школе.

Преузмите документ (PDF, Unknown)

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.