Шарчевић: Инсистирамо на квалитету рада и руковођења

јануар 16 19:38 2018

Министар просвете Младен Шарчевић оценио је данас да мрежа школа у Србији не одговара садашњим потребама и најавио да ће се при изради нове мреже водити рачуна о људским и материјалним ресурсима


Министар просвете Младен Шарчевић оценио је данас да мрежа школа у Србији не одговара садашњим потребама и најавио да ће се при изради нове мреже водити рачуна о људским и материјалним ресурсима како би се обезбедила целодневна настава где је то могуће а неискоришћени објекти искористили за ђачки туризам.

Он је током обиласка радова на обнови средње школе “Бранислав Нушић” у Сокобањи, вредним 78 милиона динара, најаво да ће општине ускоро бити контактиране у вези са новом мрежом школа, саопштило је Министарство просвете.

“Осим реконструкције старих објеката, како би деца имала добре услове за учење и спорт, интензивно радимо и на дигитализацији система образовања. Инсистирамо на квалитету рада и руковођења, а како бисмо просвету вратили на место које јој припада указао сам представницима локалне самоуправе на важност оснивања општинског савета родитеља и важност јачања улоге актива директора”, казао је Шарчевић.

Извор: Бата

  Categories:
  1. јануар 22, 21:00 #1 Ppmama

    Hajde, tvoja prvi covek namesta konkurs za svoju sestru a ti si kao pravican i posten ..!

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.