Снежана Марковић остаје, Шуваков одлази

август 31 19:16 2016

Према наводима Политике, у Министарству просвете, науке и технолошког развоја већ су се издешавале неке битне промене.

ministarstvoУместо три државна секретара, у министарству ће их у будуће бити четири, а два су већ изабрана – Гордана Предић (професорка историје у ОШ „Руђер Бошковић”) и Анамарија Вичек (задужена за образовање националних мањина).

Прочитајте и: Шарчевић: Увести систем награђивања у просвети

На месту помоћника за средње образовање остаће Снежана Марковић, а помоћник за основно и предшколско образовање биће изабран у скупштини између два кандидата. Помоћник за инспекцијске послове и даље ће бити Богољуб Лазаревић, а за међународну сарадњу остаје задужен Виктор Недовић.

Прочитајте и: Министарство: Извештаје инспекције објављиваћемо на сајту

Место помоћника за високо образовање је такође упражњено јер је Милован Шуваков одлучио да напусти министарство.

Као што је и раније речено, Срђан Вербић ће остати још неко време, због важног пројекта велике матуре.

Прочитајте и Шарчевић: Никоме неће родитељ бити додатни инспектор

 1. август 31, 20:43 #1 AK

  Vazno je da se povecava administracija,a broj onih koji nose dnevnik se smanjuje.Kvalitet nastave bi se unapredio da je u odeljenju manje ucenika ,ali to bi znacilo vise nastavnika sto je za drzavu trosak.

  Одговорите на овај коментар
 2. септембар 01, 19:32 #2 helena

  Snežana je neverovatno energična i sposobna žena. Ona bi mogla da zasmeta samo nekome ko želi da sve ostane isto, da tapkamo u mestu…

  Одговорите на овај коментар
 3. септембар 01, 19:39 #3 AK

  Bitno je da bude poslusna,a ne sposobna.Mozda je i partijski kadar,zna se ko je glavni baja .Njoj glava i ne treba,ministar ce reci gde je levo a gde desno.

  Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.