Зелена учионица по трећи пут међу 50 најбољих сајтова у Србији

фебруар 07 00:12 2017

Редакција часописа PC Press већ 20 година бира најбоље сајтове на домаћем вебу. По трећи пут, на тој листи се нашла и Зелена учионица, овог пута у категорији Модерна породица. Претходне две награде освојили смо у категорији Образовање.

„Портал намењен деци, родитељима и учитељима, забавног и едукативног карактера. Сајт обилује занимљивим вестима, саветима и информацијама за родитеље и васпитаче, а деци пружа могућност да се забаве кроз игру те да, на једноставан и занимљив начин, науче много тога. Учење постаје игра…” – кажу уредници о нашем сајту.

Свим добитницима овогодишње награде PC Press Top50 награде је уручио Дејан Ристановић, главни и одговорни уредник часописа „PC“. Списак добитника можете да погледате ОВДЕ, а напомињемо да свака категорија има победника, док су остали награђени равноправни и наведени абецедним редом.

Хвала PC Press-у на овако великом признању за наш труд!

  1. фебруар 08, 14:56 #1 ЈАСМИНА

    ЧЕСТИТКЕ ОД СРЦА.

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.