Proglašeni pobednici STABILO konkursa „Piši Deda Mrazu”

Draga deco, vi koji ste pisali, dragi roditelji, vaspitači, učitelji, vi koji ste nam slali radove svoje dece – HVALA!

Hvala na uloženom trudu, na tome što ste se na STABILO nagradni konkurs odazvali u tako velikom broju da smo angažovali sve Deda Mrazove patuljke da nam pomažu u čitanju radova. Zato nemojte biti ljuti ako Deda ove godine malo zakasni, morao je sve poklone da pakuje sam!

Hvala i na tome što ste bili tako kreativni, maštoviti i skromni u svojim željama.

Stiglo nam je više od 1.000 pisama. Sve smo pročitali. Suzili izbor na 100, ponovo čitali i konačno, uz veliki napor izabrali pobednike – njih tri (ili troje). U tome su nam pomogle i kolege iz STABILO Srbija, koji su i osmislili ovaj konkurs i pripremili nagrade za najbolje.

Dok smo birali, bile su nam važne tri stvari – da je pismo maštovito, da se u njemu može osetiti iskrena dečja želja i da je dete uložilo trud i ukrasilo svoj rad.

Ono što želimo da napomenemo, kao savet za neke naredne konkurse ovog tipa – deca treba da pišu čitko i krupno, a fotografije da budu jasne. Mnoge radove nismo uspeli da pročitamo jer su fotografije bile loše, a slova sitna.

I da ne dužimo previše jer znamo da ste nestrpljivi, evo pobednika i njihovih radova:

1. Autor: Sara Todorov, 3. razred OŠ „Olga Petrov Radišić” iz Vršca, učiteljica: Danica Kiš

2. Autor: Lena Lukić, predškolac PU „Kaja” Ljig, izdvojeno odeljenje Živkovci, vaspitač: Kristina Zečević

dav

3. Autor: Milena Milojević, 2. razred OŠ „Knez Lazar” Veliki Kupci, rad šalje otac Slobodan Milojević

Pored ova tri, stiglo je mnoštvo drugih pisama, crteža, pesmica koji zaslužuju da budu objavljeni. Mi ih ne možemo sve objaviti, ali ćemo izabrati nekoliko i oni će se naći na našem sajtu.

Dodela nagrada pobednicima biće odmah nakon praznika, a Deda Mraz će ih sa paketićima čekati u tržnom centru Delta City. Da podsetimo, nagrade su veoma vredni paketići, prepuni školskog pribora dobro poznatog proizvođača STABILO.

Očekujte fotografije sa dodele. Pobednicima čestitamo, a ostale pozivamo da se i dalje odazivaju na naše konkurse.

Srećnu i radošću obojenu novu 2019. žele vam STABILO i Zelena učionica!