Besplatno korišćenje digitalnih udžbenika Kreativnog centra

16 marta, 2020

Zbog situacije koja od nas traži da više vremena provedemo kod kuće, Kreativni centar omogućio je svim zainteresovanim učenicima besplatno korišćenje digitalnih udžbenika za lekcije koje su po planu i programu tokom dela marta i aprila 2020.

Digitalni udžbenici prate nastavni plan i program koji se primenjuje u školskoj 2019/2020. i zasnovani su na udžbenicima Kreativnog centra.

Roditelji koji s decom žele da koriste digitalne udžbenike Kreativnog centra mogu ih koristiti na sajtu www.ekcskola.rs u delu Demo knjige.

Nije potrebno prijavljivanje i pravljenje naloga na sajtu, već je dovoljno da udžbenicima pristupite preko strane Demo knjige.

Nastavnici koji žele da koriste digitalne udžbenike i koji žele da dobiju kodove za sve svoje učenike mogu se prijaviti na sajtu www.ekcskola.rs

Dostupni su digitalni udžbenici za učenike:

  • prvog razreda (Srpski jezik, Matematika, Svet oko nas)
  • drugog razreda (Srpski jezik, Matematika, Svet oko nas)
  • petog razreda (Srpski jezik, Matematika, Geografija)
  • šestog razreda (Srpski jezik, Matematika, Geografija)

Digitalni udžbenici se mogu koristiti na telefonu, tabletu i kompjuteru i nema potrebe za dodatnom instalacijom programa na bilo kom od uređaja.

U okviru lekcija dati su brojni interaktivni zadaci, a pojedini digitalni udžbenici sadrže i provere znanja. Zadaci su zanimljivi i raznovrsni, a korišćenje udžbenika je jednostavno.

Digitalni udžbenici mogu da posluže kao dodatna podrška učenju i pružaju detetu mogućnost da na konstruktivan način provede vreme uz elektronske uređaje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Besplatno korišćenje digitalnih udžbenika Kreativnog centra"

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama