Brejnobrejn program za razvoj inteligencije kod dece

februar 29, 2016

Nedavno smo pisali o Brejnobrejn programu koji promoviše širom sveta priznat način rada sa decom, sve u cilju podsticanja razvoja dečje inteligencije. Svrha programa je da svako dete u potpunosti probudi svoju genijalnost i ostvari više ciljeve u životu koristeći maksimalno sve svoje mentalne kapacitete. Razvijajući svoj mozak, povećavajući intelektualni kapacitet i emocionalnu inteligenciju, deca postaju samosvesna i odgovorna, poboljšavajući kvalitet života svom okruženju i sebi.
Za to vreme, deca uče kako da zaista koriste sve svoje resurse da bi usvojili nova znanja. Ne uči se samo glavom i neguju se različiti stilovi učenja koji podstiču dete da pravilno uči.

brainobrain

Jedna od vežbi – dete crta i piše simultano levom i desnom rukom


U Beogradu, predstavnik ovog programa je Brejnobrejn Voždovac i tamo je u toku upis za sve uzraste. Već sada u subotu (05.03.) krenuće sa radom grupa za decu uzrasta od 4 do 6,5 godina – Little Bobs. Termini održavanja su subotom od 9:30, a prvi nivo programa traje četiri meseca.
Kroz Little Bobs program ostvaruje se bolja koordinacija leve i desne strane mozga, razvija se sposobnost koncentracije, učenja i razumevanja, podstiče mašta, kreativnost, brzina, tačnost. Cilj programa je i da se samopouzdanje kod dece podigne na viši nivo.
Takođe, upis za sve grupe je u toku i u Požarevcu.
Predlažemo da više informacija potražite na www.brainobrainvozdovac.rs ili da pošaljete mejl na info@brainobrainvozdovac.rs.
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama