Чисти само колико мораш!

6 фебруара, 2017

Чисти колико мораш

„Моје даме!
Запамтите да наслага прашине штити дрво које се налази испод. Кућа постаје дом када на намештају можете исписати – Волим те.
Знала сам сваког викенда провести бар 8 сати чистећи, јер сам хтела да све буде савршено, за случај да неко наврати до мене.
Коначно сам једног дана схватила да нико није дошао- сви су били негде напољу, живећи и забављајући се.
Данас, кад ме људи посећују, не морам им објашњавати стање свог дома, сви су углавном заинтересовани за ствари које сам радила и радим док живим и забављам се.
Ако то још нисте схватиле саме, молим да послушате овај савет. Живот је кратак. Уживајте га!
Чистите колико морате…. зар не би било боље да насликате слику, или напишете писмо, или испечете колаче, или засадите цвет, научите разлику између ЖЕЛИМ и МОРАМ?
Чистите колико морате… али немате превише времена…. са рекама које можете препливати, планинама на које се желите попети, музиком коју желите чути, пријатељствима које желите задржати, и животом који желите живети…
Чистите колико морате, али живот је тамо напољу, са сунцем у вашим очима, ветром у вашој коси, пахуљама снега на вашем лицу, капима кише…. Овај дан се неће поновити!
Чистите колико морате, али имајте на уму…. Старост ће доћи, и она није љубазна… а кад умрете, а умрети се мора…. ви сами ћете направити само још више прашине…
Поделите ово са свим прекрасним женама у вашем животу.“
 
Извор: uspesnazena.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Чисти само колико мораш!"

  1. Milijana каже:

    Ha, ha… Kuća postaje dom kada na nameštaju možete ispisati – Volim te. Ovaj tekst mi je ulepšao veče.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама