Dečja kolica idealna za putovanja – Inglesina Quid

18 juna, 2019

Svaka mama koja je putovala sa bebom zna koliko teškoća mogu izazvati velika i glomazna kolica, koja se teško sklapaju, i više smetaju nego što pomažu.

Dragi roditelji, predstavljamo vam Inglesina Quid– kolica koja ćete obožavati da nosite na izlete i putovanja – bilo da putujete kolima ili avionom. Doduše, možete i autobusom, ali vam ne preporučujemo da to radite sa bebom, pogotovo ne na duže relacije. Ovakva kolica preporučujemo i tokom svakodnevnih aktivnosti – izlazaka u park ili odlazaka kod lekara, jer su veoma lagana i jednostavna za manipulaciju.

Lagana i kompaktna

Težina kolica je 5,9 kg, što je otprilike težina jedne do dve osrednje napunjene kese iz prodavnice. Poređenja radi, većina modela koji se mogu naći na našem tržištu je težine oko 10 kg. Sklapanje i otvaranje se može obaviti samo jednom rukom, a videćete, to je od neprocenjive važnosti, ne samo tokom putovanja. Uostalom, pogledajte na slikama koliko je rukovanje jednostavno.

Sklopljena kolica se mogu lako prenositi zahvaljujući praktičnoj ručki sa strane.

Položaj kolica može biti sedeći ili ležeći, a čak se i oslonac za noge mališana može podešavati prema potrebi.

U dnu kolica nalazi se velika korpa, što je višestruko korisno. Točkovi su prilagođeni i za šetnju po neravnim terenima – za takve terene uvek radije birajte ovakve, veće, jednodelne točkove, pre nego male duple.

UV zaštita

Veoma važna osobina ovih kolica jeste ta da njihova tenda obezbeđuje UV zaštitu (UPF 50+). Dakle kao da ste dete namazali kremom sa faktorom 50. A za te, najtoplije letnje dane, je bitno reći i da kolica imaju ventilacioni otvor koji olakšava strujanje vazduha ali i obezbeđuje nadzor deteta u svakom trenutku.

20% popusta na Inglesina kolica Quid

U periodu od 17. do 24. juna posetite Inglesina korner u šoping centru Stadion u Beogradu jer možete dobiti vaučer uz koji ostvarujete popust od 20% na kolica Inglesina Quid. Vaučer možete pronaći i u novom broju časopisa Baby planeta. Vaučer možete realizovati do 17. jula u svim prodajnim objektima Aksa Kids Mega Store i Dexy Co. Kids.

(PR)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama