Дечја колица идеална за путовања – Inglesina Quid

Свака мама која је путовала са бебом зна колико тешкоћа могу изазвати велика и гломазна колица, која се тешко склапају, и више сметају него што помажу.

Драги родитељи, представљамо вам Inglesina Quid– колица која ћете обожавати да носите на излете и путовања – било да путујете колима или авионом. Додуше, можете и аутобусом, али вам не препоручујемо да то радите са бебом, поготово не на дуже релације. Оваква колица препоручујемо и током свакодневних активности – излазака у парк или одлазака код лекара, јер су веома лагана и једноставна за манипулацију.

Лагана и компактна

Тежина колица је 5,9 кг, што је отприлике тежина једне до две осредње напуњене кесе из продавнице. Поређења ради, већина модела који се могу наћи на нашем тржишту је тежине око 10 кг. Склапање и отварање се може обавити само једном руком, а видећете, то је од непроцењиве важности, не само током путовања. Уосталом, погледајте на сликама колико је руковање једноставно.

Склопљена колица се могу лако преносити захваљујући практичној ручки са стране.

Положај колица може бити седећи или лежећи, а чак се и ослонац за ноге малишана може подешавати према потреби.

У дну колица налази се велика корпа, што је вишеструко корисно. Точкови су прилагођени и за шетњу по неравним теренима – за такве терене увек радије бирајте овакве, веће, једноделне точкове, пре него мале дупле.

УВ заштита

Веома важна особина ових колица јесте та да њихова тенда обезбеђује УВ заштиту (УПФ 50+). Дакле као да сте дете намазали кремом са фактором 50. А за те, најтоплије летње дане, је битно рећи и да колица имају вентилациони отвор који олакшава струјање ваздуха али и обезбеђује надзор детета у сваком тренутку.

20% попуста на Inglesina колица Quid

У периоду од 17. до 24. јуна посетите Инглесина корнер у шопинг центру Стадион у Београду јер можете добити ваучер уз који остварујете попуст од 20% на колица Inglesina Quid. Ваучер можете пронаћи и у новом броју часописа Baby planeta. Ваучер можете реализовати до 17. јула у свим продајним објектима Aksa Kids Mega Store и Dexy Co. Kids.

(ПР)