Dečji nameštaj koji se razlikuje – otkrijte brend CILEK i dečje sobe iz bajke

septembar 15, 2021

CILEK brend je jedinstven po svom konceptu i dizajnu tematskih dečjih soba koje prate različite želje i interesovanja dece, pretvarajući njihov svet mašte u razigranu stvarnost.

Brend ima dugu tradiciju. Fabrika je osnovana u Turskoj 1996. godine kao 100% porodična kompanija. Danas, CILEK ima više od 500 prodavnica, u 71 državi na 5 kontinenata.

Koncept brenda pruža mogućnost da na jednom mestu pronađete sve za dečju sobu: komode, ormani, kreveti, kreveti na sprat, radni stolovi, stolice, police za knjige, tepisi, lampe, lusteri, posteljine, prekrivači, zavese, baldahini…

Kompanija URBAN-LINE je ovlašćeni distributer dečjeg nameštaja CILEK za tržište Republike Srbije. Kod njih pronaći ćete dečje sobe za sve uzraste – od rođenja do tinejdžerskih dana.

Kreativni tim u URBAN-LINE salonu pružiće vam podršku i dati ideje za uređenje dečje sobe i odabir nameštaj koji najviše odgovara karakteru i ličnim afinitetima vašeg deteta.

Dovoljno je da u salon donesete skicu vašeg prostora sa ucrtanim dimenzijama i napraviće vam predlog rasporeda izabranih komada nameštaja u dečjoj sobi u 3D projekciji.

Sobe za bebe

Opremanje sobe za novog člana porodice predstavlja pravi izazov za roditelje, ali svakako i jedan od najslađih i najlepših zadataka koji treba da obavite pre nego što to prinova stigne.

Dečju sobu treba urediti tako da bude funkcionalna, da postane prostor u kome će vaše dete moći kvalitetno da provodi vreme, koji će biti lep, ali i udoban.

U ponudi možete pronaći nekoliko različitih modela krevetaca za bebe, a najinteresantniji su kreveci koji „rastu“ sa vašim detetom, odnosno koji se transformišu i prilagođavaju uzrastu sve do tinejdžerskih dana.

Multifunkcionalni bebi kreveci 5u1 i 3u1 sa ogradicom podesivom po visini, mogu da se transformišu u krevet dužine od 140 do 180 centimetara (zavisno od modela), te su pogodni za korišćenje do tinejdžerskih dana. Zavisno od izabranog modela, u sklopu kreveca mogu se nalaziti jedna ili dve manje komode sa fiokama sa jedne strane kreveca, a sa otvorenim policama za odlaganje sa druge strane. Komode se u sklopu kreveca koriste kao prostor za povijanje bebe, a u kasnijem periodu mogu stajati zasebno u prostoru.

Drugi modeli u sklopu kreveca sadrže police za odlaganje, koje se kasnije mogu samostalno koristiti u prostoru kao dečji radni sto.

Pojedine kolekcije za bebe kao što su Romantic, Romantica, Mocha imaju svoj produžetak kroz “tin kolekcije” tako da kako dete raste, dodajete nove potrebne komade nameštaja istog dizajna, kao što su radni sto, polica za knjige ili veći ormar. Ovakav koncept vam pruža mogućnosti da znatno snizite troškove opremanja sobe.

Sobe za dečake i devojčice

Posebnu pažnju treba posvetiti mališanima koji se teško odvajaju od mamine i tatine spavaće sobe. Dečje sobe iz snova i mašte, ohrabruju ih da zavole svoje sobe i da vreme rado provode u svojim interesantnim krevetima. Uzbudljivo okruženje ih stimuliše da istražuju i budu samostalni.

Sa CILEK tematskim sobama možete dizajnirati dečju sobu koja inspiriše i poziva na avanturu i istraživanje.

Možete se odlučiti za pustolovinu sa gusarima i potragu za blagom ili uživati u brzoj vožnji vaših malih ljubitelja sportskih automobila.

Romantična, nežna i elegantna soba za devojčice učiniće da se oseća kao princeza iz bajke (osim ako i ona radije bira da bude vozač brzih automobila?).

Sobe za tinejdžere

Deca brzo odrastu i tada je vreme da se oprostimo od junaka sa kojima su godinama delili sobu. U ovoj fazi potreban im je prostor za proučavanje i zabavne aktivnosti. Udoban i funkcionalan prostor gde mogu smestiti svoje knjige, radove, projekte… Tinejdž soba treba da oda počast njihovoj adolescenciji, ali istovremeno da bude sofisticirana i šik.

Pažljivo urađeni i funkcionalni detalji su ono što dečijoj sobi daje poseban šarm i čine da njihov kutak bude poseban.

Neki od ormara iz CILEK ponude poseduju LED rasvetu na vešalici za kačenje odeće, što omogućava lakši odabir odeće.

Takođe, pojedini modeli radnih stolova ili polica za radne stolove, obogaćeni su LED lampama, USB portovima za punjenje smart uređaja, kukicama za kačenje ranca, tablama za poruke i drugim sitnim detaljima koji funkcionisanje u sobi čine lakšim i lepšim.

Dostupni su različiti modeli kreveta koji omogućavaju da lako pronađete krevet koji najviše odgovara vašem detetu. Krevet može biti sa prostranom kutijom za odlaganje stvari ili pak sa fiokom koja osim što je dodatni prostor za odlaganje, može biti i dodatni krevet, kada dođe društvo da prespava.


Neki od kreveta su dizajnirani tako da poseduju dodatne police za odlaganje sitnica, USB portove za punjenje smart uređaja ili korišćenje USB LED lampi za čitanje.

Dečiji nameštaj CILEK i prateći asortiman za dečije sobe, prepoznatljiv je po funkcionalnosti, visokom kvalitetu materijala, ergonomskim oblicima, raznolikosti stilova i dizajna. Primenjeni su najviši sigurnosni standardi kroz upotrebu visokih tehnologija i prvoklasnih materijala u skladu sa važećim Evropskim standardima.

CILEK proizvodi su dizajnirani i proizvedeni u skladu sa naprednim standardima dečje bezbednosti, uz korišćenje visoke tehnologije, od materijala koji su bezbedni po zdravlje, prema važećim standardima Evropske unije.

CILEK poseduje CE sertifikat za električnu opremu, kao i REACH sertifikat za ambalažu. Poseduje izveštaj o kompatibilnosti za boju, korišćenu u metalnim i plastičnim materijalima i bočnim trakama u skladu sa RoHS Direktivom EN 71-3 koja se odnosi na analizu toksičnih elemenata.

CILEK poseduje i sertifikate sistema upravljanja ISO 9001 i ISO 14001.

Nameštaj koji proizvode je u skladu sa E1 standardom i poseduje TSE E1 certifikat o usaglašenosti koji izdaje TSE i kojim se potvrđuje da nema kancerogenih efekata.

Na srpskom tržištu CILEK je prisutan više od 10 godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama