Дечји намештај који се разликује – откријте бренд CILEK и дечје собе из бајке

15 септембра, 2021

CILEK бренд је јединствен по свом концепту и дизајну тематских дечјих соба које прате различите жеље и интересовања деце, претварајући њихов свет маште у разиграну стварност.

Бренд има дугу традицију. Фабрика је основана у Турској 1996. године као 100% породична компанија. Данас, CILEK има више од 500 продавница, у 71 држави на 5 континената.

Концепт бренда пружа могућност да на једном месту пронађете све за дечју собу: комоде, ормани, кревети, кревети на спрат, радни столови, столице, полице за књиге, теписи, лампе, лустери, постељине, прекривачи, завесе, балдахини…

Компанија URBAN-LINE је овлашћени дистрибутер дечјег намештаја CILEK за тржиште Републике Србије. Код њих пронаћи ћете дечје собе за све узрасте – од рођења до тинејџерских дана.

Креативни тим у URBAN-LINE салону пружиће вам подршку и дати идеје за уређење дечје собе и одабир намештај који највише одговара карактеру и личним афинитетима вашег детета.

Довољно је да у салон донесете скицу вашег простора са уцртаним димензијама и направиће вам предлог распореда изабраних комада намештаја у дечјој соби у 3D пројекцији.

Собе за бебе

Опремање собе за новог члана породице представља прави изазов за родитеље, али свакако и један од најслађих и најлепших задатака који треба да обавите пре него што то принова стигне.

Дечју собу треба уредити тако да буде функционална, да постане простор у коме ће ваше дете моћи квалитетно да проводи време, који ће бити леп, али и удобан.

У понуди можете пронаћи неколико различитих модела креветаца за бебе, а најинтересантнији су кревеци који „расту“ са вашим дететом, односно који се трансформишу и прилагођавају узрасту све до тинејџерских дана.

Мултифункционални беби кревеци 5у1 и 3у1 са оградицом подесивом по висини, могу да се трансформишу у кревет дужине од 140 до 180 центиметара (зависно од модела), те су погодни за коришћење до тинејџерских дана. Зависно од изабраног модела, у склопу кревеца могу се налазити једна или две мање комоде са фиокама са једне стране кревеца, а са отвореним полицама за одлагање са друге стране. Комоде се у склопу кревеца користе као простор за повијање бебе, а у каснијем периоду могу стајати засебно у простору.

Други модели у склопу кревеца садрже полице за одлагање, које се касније могу самостално користити у простору као дечји радни сто.

Поједине колекције за бебе као што су Romantic, Romantica, Mocha имају свој продужетак кроз “тин колекције” тако да како дете расте, додајете нове потребне комаде намештаја истог дизајна, као што су радни сто, полица за књиге или већи ормар. Овакав концепт вам пружа могућности да знатно снизите трошкове опремања собе.

Собе за дечаке и девојчице

Посебну пажњу треба посветити малишанима који се тешко одвајају од мамине и татине спаваће собе. Дечје собе из снова и маште, охрабрују их да заволе своје собе и да време радо проводе у својим интересантним креветима. Узбудљиво окружење их стимулише да истражују и буду самостални.

Са CILEK тематским собама можете дизајнирати дечју собу која инспирише и позива на авантуру и истраживање.

Можете се одлучити за пустоловину са гусарима и потрагу за благом или уживати у брзој вожњи ваших малих љубитеља спортских аутомобила.

Романтична, нежна и елегантна соба за девојчице учиниће да се осећа као принцеза из бајке (осим ако и она радије бира да буде возач брзих аутомобила?).

Собе за тинејџере

Деца брзо одрасту и тада је време да се опростимо од јунака са којима су годинама делили собу. У овој фази потребан им је простор за проучавање и забавне активности. Удобан и функционалан простор где могу сместити своје књиге, радове, пројекте… Тинејџ соба треба да ода почаст њиховој адолесценцији, али истовремено да буде софистицирана и шик.

Пажљиво урађени и функционални детаљи су оно што дечијој соби даје посебан шарм и чине да њихов кутак буде посебан.

Неки од ормара из CILEK понуде поседују ЛЕД расвету на вешалици за качење одеће, што омогућава лакши одабир одеће.

Такође, поједини модели радних столова или полица за радне столове, обогаћени су ЛЕД лампама, УСБ портовима за пуњење смарт уређаја, кукицама за качење ранца, таблама за поруке и другим ситним детаљима који функционисање у соби чине лакшим и лепшим.

Доступни су различити модели кревета који омогућавају да лако пронађете кревет који највише одговара вашем детету. Кревет може бити са пространом кутијом за одлагање ствари или пак са фиоком која осим што је додатни простор за одлагање, може бити и додатни кревет, када дође друштво да преспава.


Неки од кревета су дизајнирани тако да поседују додатне полице за одлагање ситница, УСБ портове за пуњење смарт уређаја или коришћење УСБ ЛЕД лампи за читање.

Дечији намештај CILEK и пратећи асортиман за дечије собе, препознатљив је по функционалности, високом квалитету материјала, ергономским облицима, разноликости стилова и дизајна. Примењени су највиши сигурносни стандарди кроз употребу високих технологија и првокласних материјала у складу са важећим Европским стандардима.

CILEK производи су дизајнирани и произведени у складу са напредним стандардима дечје безбедности, уз коришћење високе технологије, од материјала који су безбедни по здравље, према важећим стандардима Европске уније.

CILEK поседује CЕ сертификат за електричну опрему, као и REACH сертификат за амбалажу. Поседује извештај о компатибилности за боју, коришћену у металним и пластичним материјалима и бочним тракама у складу са RоHS Директивом ЕН 71-3 која се односи на анализу токсичних елемената.

CILEK поседује и сертификате система управљања ИСО 9001 и ИСО 14001.

Намештај који производе је у складу са Е1 стандардом и поседује ТСЕ Е1 цертификат о усаглашености који издаје TSE и којим се потврђује да нема канцерогених ефеката.

На српском тржишту CILEK је присутан више од 10 година.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама