Digitalni svet 3 „Kreativnog centra“ – udžbenik je u štampi i stiže 18. oktobra

6 oktobra, 2022

Nov udžbenik DIGITALNI SVET 3 „Kreativnog centra“ trenutno je u štampi i biće dostupan od 18. oktobra!

Udžbenik je u potpunosti usaglašen sa programom nastave i učenja predmeta Digitalni svet za 3. razred osnovne škole. Autorke ovog udžbenika su Nevena Perić i Nataša Nikolić Gajić, dugogodišnje praktičarke u nastavi. Udžbenik prati i odgovarajući digitalni sadržaj.

Udžbenik obuhvata tri oblasti: Digitalno društvo, Bezbedno korišćenje digitalnih uređaja i Algoritamski način razmišljanja, u okviru koji su obrađeni svi programom preporučeni sadržaji, kao što su: pisanje i uređivanje teksta pomoću digitalnog uređaja, imenovanje, čuvanje i editovanje tekstualnog dokumenta, čuvanje i uređivanje slike, pretraživanje interneta, korišćenje tuđih digitalnih materijala, digitalizacija u svakodnevnom životu, digitalni ugled, digitalno nasilje, lični plan korišćenja digitalnih uređaja, ponavljanje koraka u algoritmu, pronalaženje i ispravljanje grešaka u algoritmu, upravljanje digitalnim uređajem, računanje pomoću digitalnog uređaja i dr.

Godišnje i operativne planove za DIGITALNI SVET 3 nastavnici mogu, nakon registracije, preuzeti sa sajta „Kreativnog centra“ u delu NASTAVNIČKI MATERIJALI, a u pripremi su i nastavne pripreme koji prate ovaj udžbenik.

Vebinar na kome je predstavljen udžbenik DIGITALNI SVET 3 i ostali udžbenici „Kreativnog centra“ za ovaj predmet – možete pogledati OVDE.

U pripremi je i udžbenik DIGITALNI SVET 3 na mađarskom jeziku.

Knjiga će biti dostupna za isporuku od 18. oktobra, a već sada je možete poručiti preko prodajnih timova „Kreativnog centra“:

Tim za Beograd
e-mail: milos.zivadinovic@kreativnicentar.rs, tel.: 060 244 06053

Tim za Vojvodinu
e-mail: andreja.stankovic@kreativnicentar.rs, tel.: 060 244 0600

Tim za centralnu Srbiju i KiM
e-mail: aleksandar.lukic@kreativnicentar.rs, tel.: 060 244 0603

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama