Kad devojčica želi psa, ali mama i tata ne, rešenje je – Doggie Star!

7 septembra, 2019

Imate li odgovor na pitanje: „A zašto mi nemamo psa?“Zato što živimo u soliteru. Zato što se pas muči u stanu. Na kraju bih ga ja šetala u 6 ujutro umesto vas. Psi se gube. Ko će da ga vakciniše i leči? A šta kad ugine? To, bre, košta.

Moram priznati da sam bila blizu toga da uzmemo kuče kada se prikazivala dečija serija „Vafl, čudo od psa“. Pa, šta fali, mala braon čupava pudla…

Mnoga deca rastu uz pse. Uče se odgovornosti i postaju otpornija na viruse. Taman sam počela da obrađujem tatu da ga kupimo deci i tako se borimo protiv alergija kada mi je doktorka rekla: „Možda ih to ne ojača. Možda će i pseća dlaka da im smeta.“

Tako da je umesto Vafla iz prodavnice igračaka u kuću stigla pink pudlica Zorica sa kojom i danas spavamo.

Mali kučići su totalni hit. Vire iz torbica trend-seterki, iza svakog drugog penzionera. U zgradama ih ima više nego dece… Kako onda ubediti dete da mu kuče ne treba?
A da kupite Zoricinu sestru?

Pojavile su se igračke Doggie Star. To su plišani kučići koji mogu da se nose kao modne torbice. Namenjeni su devojčicama od 4 i više godina. Svaka kuca ima svoje pseće odelce, mašnice na ušima i povodac koji može da se okači za igračku kao lanac tako da kuca postaje modna torbica (ima i rajsferšlus, taman da se unutra stave sunčane naočare, maramice i grožđena mast).

Možete da birate između 8 različitih kučića: buldog, sibirski haski, jorkširski terijer (Moca iz „Metle bez drške“), retriver sa i bez suknjice, terijer, i velika pudla sa i bez suknjice.

Što bi se u Aksi reklo: „Sada je tvoj ljubimac deo tvog stila“.

Evo kako izgledaju:

Ne laje, ne nosiš kesu kad ideš s njim napolje, ne svađaš se s komšijom, ne troši, ne treba ti za njega pasoš. Odlaže se na policu ili u kutiju, periv!

Imati pravog psa je velika ljubav, ali i ogromna odgovornost koju mnogi vlasnici zanemaruju. Pas je živo biće koje ima svoje potrebe i ne može se baš zadovoljiti šetnjicom od pola sata bez igre sa drugim psima.

Možete prvo da probate sa igračkom pre nego što detetu kupite pravog ljubimca. Da tera modu i vaspitava ljubimca.

„Tako fifi živi
Na uzici od svile,
Sa noktima lila,
Mašnicom od tila.“

Pogledajte na sajtu kako izgleda svaki od njih, pa procenite treba li vam ova kuca-torbica.

Autor: Maria Milojković

(PR)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama