Kад девојчица жели пса, али мама и тата не, решење је – Doggie Star!

7 септембра, 2019

Имате ли одговор на питање: „А зашто ми немамо пса?“Зато што живимо у солитеру. Зато што се пас мучи у стану. На крају бих га ја шетала у 6 ујутро уместо вас. Пси се губе. Ко ће да га вакцинише и лечи? А шта кад угине? То, бре, кошта.

Морам признати да сам била близу тога да узмемо куче када се приказивала дечија серија „Вафл, чудо од пса“. Па, шта фали, мала браон чупава пудла…

Многа деца расту уз псе. Уче се одговорности и постају отпорнија на вирусе. Таман сам почела да обрађујем тату да га купимо деци и тако се боримо против алергија када ми је докторка рекла: „Можда их то не ојача. Можда ће и псећа длака да им смета.“

Тако да је уместо Вафла из продавнице играчака у кућу стигла пинк пудлица Зорица са којом и данас спавамо.

Мали кучићи су тотални хит. Вире из торбица тренд-сетерки, иза сваког другог пензионера. У зградама их има више него деце… Како онда убедити дете да му куче не треба?
А да купите Зорицину сестру?

Појавиле су се играчке Doggie Star. То су плишани кучићи који могу да се носе као модне торбице. Намењени су девојчицама од 4 и више година. Свака куца има своје псеће оделце, машнице на ушима и поводац који може да се окачи за играчку као ланац тако да куца постаје модна торбица (има и рајсфершлус, таман да се унутра ставе сунчане наочаре, марамице и грожђена маст).

Можете да бирате између 8 различитих кучића: булдог, сибирски хаски, јоркширски теријер (Моца из „Метле без дршке“), ретривер са и без сукњице, теријер, и велика пудла са и без сукњице.

Што би се у Акси рекло: „Сада је твој љубимац део твог стила“.

Ево како изгледају:

Не лаје, не носиш кесу кад идеш с њим напоље, не свађаш се с комшијом, не троши, не треба ти за њега пасош. Одлаже се на полицу или у кутију, перив!

Имати правог пса је велика љубав, али и огромна одговорност коју многи власници занемарују. Пас је живо биће које има своје потребе и не може се баш задовољити шетњицом од пола сата без игре са другим псима.

Можете прво да пробате са играчком пре него што детету купите правог љубимца. Да тера моду и васпитава љубимца.

„Тако фифи живи
На узици од свиле,
Са ноктима лила,
Машницом од тила.“

Погледајте на сајту како изгледа сваки од њих, па процените треба ли вам ова куца-торбица.

Аутор: Мариа Милојковић

(ПР)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама