Kako sve mala deca mogu da osramote svoje roditelje?

6 marta, 2017

Roditelji se slažu, deca su najveće blago, ali ponekad nisu naš najbolji P.R. odnosno trudimo ih se naučiti najboljem, a to ponekad u praksi ispadne malo drugačije. Naime, deca su sklona reći i napraviti stvari zbog kojih se često crvenimo, a mame i tate širom sveta izdvojili su svoje „ponižavajuće trenutke“. Prepoznajete li neki od tih trenutaka?


Trogodišnjak uspešno sam ugasio sve svećice na rođendanskoj torti. Problem je što on nije bio slavljenik. (slavljenik je briznuo u plač)

Super je kad dete samo nauči otvoriti vrata, ali nije dobro kada to napravi u trenutku dok vršite nuždu u wc-u kafića koji nije prazan.

Vaši prijatelji znaju da je vaš sin sa samo pet godina naučio napisati svoje ime. Zato jer ga je flomasterom napisao na njihovom kauču.

Odveli ste svoje dete koje ste odviknuli od pelena da vidi Deda Mraza. Hm, izgleda da ste samo mislili da ste ga uspeli da ga oviknete.

Naleteli ste na poznanicu i vaše dete glasno pita: „Kako se ova teta zove“. Niste mu mogli odgovoriti jer se ni vi niste mogli setiti njenog imena. ..

Vaše dete nacrtalo je u vrtiću autoportret. Sa začuđujuće točnim i preciznim anatomskim delovima.

Vaša kćer saznala je istinu o Zubić vili. I rado ju podelila s ostalom decom u vrtićkoj grupi.

Danas ste dva puta morali ići do trgovine: jednom po hranu, a drugi put da vratite slatkiše koje je vaše dete ukralo jer ste ih odbili kupiti.

Možete kopati rupu, a možete kopati i nos. Ali ne možete kopati tuđi nos. Čekajte, možete! Teta u vrtiću vašeg deteta rekla vam je da je upravo to učinilo!

Vaš sin ponosno objavljuje svima na cesti da ima osip na „piši“.

Vaša kćer ponosno pokazuje svima na cesti nove gaćice s mašnicama koje ste joj kupili.

Svekar i svekrva doneli su detetu poklon u kojem se nalazi voz i tračnice. To je pravi trenutak da unuk kaže baki i dedu da mrzi vozove.

Vaše dete je napokon naučilo izduva nos! Na žalost, napravilo je to bez maramice!

Opet ste zakasnili u vrtić i izvinjavate  se teti da vam automobil nije hteo upaliti. Srećom, dobro ste podučili dete da uvek govori istinu pa ono objasni teti da je automobil upalio, ali da je mama celo jutro psovala kako je zaspala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama