Koji model nastave bi trebalo primeniti od 1. septembra (ANKETA)

14 avgusta, 2021

Kako će đaci ići u školu, još ne znamo. A čuli smo baš dosta mišljenja. Dr Kon misli da vakcinisana deca treba da idu regularno, nevakcinisana onlajn. Dr Tiodorović ima malo drugačiji stav. On misli da ta podela treba da bude u zavisnosti od obuhvata vakcinacije u lokalu, pa tako u onim mestima gde je 70% vakcinisanih deca da idu redovno, a tamo gde vakcinacija ne ide dobro, da se prilagođavaju epidemiološkoj situaciji.

Ministarstvo prosvete je do sad apelovalo i snažno preporučilo vakcinu svima koji su stariji od 12 godina. Rečeno je da će školska godina početi 1. septembra i da će, u najgorem slučaju, to biti po scenariju od prošle godine, a da se svi nadamo da će epidemiološka situacija omogućiti da bude bolje.

I dok čekamo tu konačnu odluku, hteli smo da pitamo i vas.

Kako bi trebalo da počne školska godina 1. septembra?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Koji model nastave bi trebalo primeniti od 1. septembra (ANKETA)"

  1. Sanja kaže:

    Obavezno dozvoliti normlanu nastavi, svakodnevno u skoli! Jer ponovo ce doci red na male, velike mature koje u nenormalnim uslovima ministar “prosvete” nije zeleo da ukine! Dakle, zelimo da nam se deca kroz regularnu nastavu i obrazovanje steceno iskljucivo u skoli sprrmaju za obavezne “mature”! To sto se pokazalo da su deca bolje uradila malu maturu nego inace ne pije vodu, jer “vukovci” su ponovo imali pomoc nastavnika po ucionicama, do su vukovci i zaista obrazovana dece spremala maturu u nenormalnim uslovoma, gde su posledice po dzepu, zdravlju i ostalom osetili i roditelji i deca! Mininstre, udaljite se sa funkcije i priustite tu cast nekome ko je u prosveti dugi niz godina! Sacuvajte obraz i “nasu” decu!

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama