Летовање по мери породице – завирите у хотелски комплекс “Словенска плажа”

Ове године, велики број туриста из Србије похрлио је у Црну Гору. Кад се дешава нешто као што је глобална пандемија, сви се сигурније осећамо негде близу своје куће. А за улазак у Црну Гору довољна вам је и само лична карта. То је сигурно један од разлога што је стотине хиљада наших људи решило да ово лето (или бар један његов део) проведе баш на црногорском приморју. Други је свакако тај чаробан спој планине и мора који је посебан ужитак.

Туристичко насеље “Словенска плажа”

Оно што многи који годинама нису били кажу јесте да тај мирис Јадранског мора који памте, нису осетили ни на једном другом мору. И да их је вратио у детињство.

А како је Црна Гора ове године привукла много наших људи, логично је и да су гужве велике. Зато је боравак у хотелским комплексима где се број гостију ограничава капацитетом смештаја, далеко комфорније и сигурније решење. Наравно, ако нађете економичан, а квалитетан смештај.

Туристичко насеље „Словенска плажа“ у Будви један је од таквих комплекса – велики је, налази се у центру дешавања и нуди квалитетну услугу прилагођену породицама. У стилу малог медитеранског града разноликог садржаја, “Словенска плажа” и овог лета представља најатрактивнији део понуде Хотелске групе Будванска ривијера.

Хотелски комплекс “Словенска плажа” смештен је надомак градске плаже и будванског Старог града, на површини већој од 175.000 квадратних метара и представља јединствен туристички комплекс у овом делу Медитерана. А управо захваљујући тако великој површини на којој се простире, могуће је без проблема одржавати физичку дистанцу и поштовати све противепидемијске мере и препоруке, што потврђује и међународна ознака за сигурна путовања “Safe travel” коју овај хотел има.

Док шетате кроз дворишта и вртове хотела моћи ћете да уживате у мирису и погледу на више од 300 врста различитих биљака, па се зато Словенска плажа често назива и зеленом оазом Будве. Овај хотел је, иначе, категорисан са 3* у својој “основној” варијанти, а лукс део комплекса са 4*.

Препознатљива по негованим зеленим површинама, базенима на отвореном, дечјим игралиштима, тениским теренима, кафеима, ресторанима, продавницама и осталим услугама, “Словенска плажа” пружа одличне услове за активан одмор уз бројне спортско-рекреативне и забавне садржаје.

Дакле, близина плаже, морски ваздух, али и изузетно богат садржај у самом хотелу који је нарочито прилагођен породицама, уз економичну цену, свакако су разлози да, ако већ нисте изабрали свој идеалан одмор за ово лето, размотрите понуду овог туристичког комплекса.