Магични зимски програм за децу на платоу иза зграде Геозавода

Да бисте се лепо забавили током празничних дана, не морате да идете у Лапонију – плато иза зграде Геозавода донеће вам посебно уживање у новогодишњим чаролијама!

Сви малишани, али и одрасли љубитељи зимских бајки, постаће део правих новогодишњих прича уз представе у оквиру Зимског програма бајки, као и уз манифестацију „Чаробни базар“, које је за најлепшу зиму организовала компанија Belgrade Watterfront.

Све почиње у суботу, 15. децембра у 11 часова, када „Чаробни базар“ малишанима доноси дружење са Деда Мразом, који ће им делити и празничне пакетиће! Након тога, најмлађи другари моћи ће да
употребе машту и маскирају се уз помоћ популарног цртања лица, а да се принчеви и принцезе добро забаве побринуће се мађионичар и аниматор.

Време празника је и време солидарности, па ће штићеници Установе за децу и младе „Сремчица“ у суботу продавати ручно израђене честитке, а сав новац од продаје, као и добровољни прилози посетилаца, ићи ће у посебну донаторску кутију и биће искоришћен за побољшање услова у овој установи.

Магија Нове године наставља се програмом у четвртак и петак, 20. и 21. децембра, када ће најмлађи суграђани у оквиру бесплатног програма доживети празничне приче кроз сценске покрете уметника!

Представа о Маши и меди који чекају Деда Мраза на занимљив начин осликава лепоту пријатељства, а мале другаре очекује и представа „Вилењаци у земљи Деда Мраза“, као и путовање у свет најлепших басни и бајки са популарном глумицом Бранкицом Себастијановић.

Као шлаг на торту, у оквиру манифестације „Зимски програм бајки“ одржаће се и права новогодишња журка, у оквиру које ће вила забављати најмлађе другаре, маскирати их бојама и правити различите фигуре од балона. У току журке, појавиће се и Деда Мраз лично!

Током трајања празничног програма, сви гости ће имати могућност да бесплатно користе клизалиште од вештачког леда, које ће недељу дана бити постављено на платоу иза зграде Геозавода.