Ni u vojvođanskim školama neće biti nastave zbog gripa

14 februara, 2019

Ni u vojvođanskim školama neće biti nastave zbog gripa

Saglasno današnjoj odluci Vlade Republike Srbije donete po preporuci Ministarstva zdravlja, zbog epidemije gripa nastave neće biti ni u vojvođanskim školama u periodu od 18. do 24. februara, a deca se u školske klupe vraćaju 25. februara, u ponedeljak.

Izvor: Puma

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Ni u vojvođanskim školama neće biti nastave zbog gripa"

 1. B kaže:

  Nadležni nisu u stanju da isprate situaciju i zato deluju frontalno (čitaj nesposobno). U Vojvodini za koju je iza istog tog ministra zdravlja, dok je davao izjavu, na karti jasno stajalo da ne postoje razlozi za proglašavanje epidemije (a drugo polugodište je u punom zamahu), lome proces nastave, čime neće dobiti ništa osim štete za te iste učenike (posebno za maturante). Znamo na koji se način “skarabudžuje” nastava koja se kasnije kao “odrađuje” i “nadoknađuje”. Setimo se samo “vanrednog stanja” proglašenog povodom poplava, u istoj toj Vojvodini, za koje uopšte nije bilo razloga. Gospodi je potrebno da sebi daju na značaju “brigom za naciju”. Pa zar nisu u stalnoj kampanji za vlast? Najvažnija je ipak vlast.
  Žalosno je to što, koliko se iz prvih reakcija da zaključiti, značajan procenat zaposlenih po obrazovnim ustanovama, jedva čeka razlog da ne radi, a ovamo se deklarativno “zalaže”, iz petnih žila, za “rad” i “učenje”.
  O tome kada je kome, gde i koliki raspust, posebno se može diskutovati. Ni manje države ni većeg cirkusa. Klovnovi na vlasti uspešno zabavljaju narod u publici, evo decenijama već. Sekularna država svoje kalendare rada šteluje prema verskim praznicima.
  Da li će ikad, ovde, neko s mozgom, ali zaista neko ko ima pameti, osvojiti priliku da se pita? Nadam se da hoće.
  Mada, setim se odmah one poznate “kakav narod, takva mu i država”.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama