Њихалица, колевка, столица за храњење, прва столица – све у једном “уређају”!

Моја су деца већ “велика”, имају шест и четири године. Кад кажем велика, мислим да сам коначно успела да из стана елиминишем све оне делове намештаја који су трошили квадрате – колевке, колица, њихалице и мени највећи терет тада – столицу за храњење. Увек смо се правили муж и ја да не примећујемо да се на њој може прочитати целонедељни мени и чекали да се ово друго сети да је очисти. Обично се не би нико преварио док дете не пронађе остатке хране од пре два дана и не почне поново да једе.

Ипак, ма колико нам можда правили гужву у стану, сви ови реквизити су велики помоћник родитељима. Њихалица ми је милион пута помогла да одрадим неки посао који траје пет или десет минута, а ако је чедо баш хтело да буде уз мене, увек сам могла да понесем њихало у кухињу или купатило па да беби будем на оку у сваком тренутку.

Столица за храњење је исто нешто без чега је данас немогуће замислити бебећи живот и хвала оном ко је измислио, без обзира на сав простор који заузима и чишћење које захтева. Не знам “како су наше баке храниле децу без тог помагала”, али знам да би и оне, да су имале, користиле све што им може помоћи да себи и детету поједноставе свакодневицу.

И сад, кад саберете све то – њихалицу, столицу за храњење, колевку (која није обавезна али је врло згодна, верујте ми), испада да вам треба у стану још једна соба за све то, а и позамашна сума новца да се опремите. Ми смо се, као и већина младих родитеља, опремали тако што смо свима који нас питају шта треба, а блиски су нам, искрено говорили – треба столица, треба трицикл, тротинет…

Исто тако инсистирамо да и нама драги људи отворено кажу шта им је потребно кад се беба роди. Тако смо недавно од кумова добили одговор – шта год да купите, нећете погрешити јер имамо само креветац и прва колица. Пошто су се ствари (за само четири године колико има да смо ми куповали опрему) доста промениле, сазнали смо да сада постоји један “уређај” који смо прогласили трансформерсом. Реч је о Chicco Baby Hug 4у1 Glacial чуду. Ево шта све стиже уз један уређај.

Колевка, њихалица са музиком и вибрацијом, прва столица и столица за ручавање.

Па ви сад саберите колико новца, а колико квадрата ће уштедети куповина овог трансформерса који мења чак четири различита реквизита.

Може користити као КОЛЕВА за новорођенчад и бебе у узрасту од 0 до 6 месеци. После тога, Chicco Baby Hug можете преобразити у високу и малу столицу за храњење погодну за децу од 6 до 36 месеци живота.

Електронска трака за игру долази са малим играчкама које садрже узбудљива светла и звуке – савршено за забаву вашег детета.

Прво што нам се допало су точкићи – четири гумирана, док је у колевци, може да се одгура било где, па може, за оне који су мање конзервативни, чак да замени и креветац. Као столица за храњење – одгура се до стола за ручавање и у најранијем узрасту руча за столом заједно са породицом.

Комплетна навлака се скида и пере у машини (нема рибања седишта и тацне), а може се подешавати по висини у сваком положају, једноставним притиском на педалу.

Одлука је лако пала, кумче је добило Chicco Baby Hug 4у1. Инвестиција се дефинитивно исплати. А и кум није дугме, да се разумемо.