ПОКЛАЊАМО: Обуци принцезу – за мале принцезе

Добро, можда смо мало закаснили са идејом за 8. март, али никад није касно да своје мале принцезе обрадујете лепим и занимљивим поклоном. Нарочито ако је у питању књига из едиције Обуци принцезу, која је истовремено:
lepotica_i_zver_v1. забавна
2. подстиче машту и кративност
3. развија фину моторику
Дакле, прави поклон за девојчице. Зато и ми, поводом 8. марта, једној Принцези поклањамо књигу из едиције Обуци принцезу, и то баш Лепотица и звер. У комплету се налази један модел принцезе који се монтира на постоље и чак осам комбинација са укупно 50 модних детаља – хаљинице, диадеме, лепезе, шеширићи, мараме, накит, који се могу међусобно комбиновати на луткици. Само треба укључити машту и уживати. А истовремено научити како су се принцезе некада облачиле и каква је мода била пре 100 и више година.
Да бисте освојили Обуци принцезу, Лепотица и звер, потребно је да тачно одговорите на следеће питање:

Колико делова има серијал Обуци принцезу?

Онај ко у коментару  на сајту (не на Фејсбуку) тачно одговори на питање 8. по реду (ипак је данас 8. март), освојиће поклон. Потребно је да приликом одговарања оставите своје пуно име и презиме, као и имејл адресу у форми за коментарисање, видљиву само администраторима сајта. Ако више пута покушате да одговорите, рачунаћемо само први одговор.

Све коментаре објавићемо у понедељак, 09.03, у 20 часова и тада ћемо знати име победника. Име ће бити објављено на нашој ФБ страни.
За све оне који не желе да чекају или који у одговарању буду имали мање среће, остаје да књигу потраже у продавницама Лагуне.
А.Ц.