Онлајн школу похађаће 30% ђака, кажу резултати наше анкете

14 августа, 2020

Наш портал спровео је мало истраживање у којем је учествовало скоро 6000 људи. Желели смо да знамо да ли су и у којој мери родитељи спремни да децу пошаљу у школе, односно да их задрже код куће и определе се за онлајн наставу.

Већина родитеља је, очекивано, рекла да ће се определити за класичну школу. Укупно њих 56,2%, док ће нешто више од седам процената родитеља децу слати у школу само у случају да не постоји обавеза ношења маски. Изненађује и то да је чак 31% родитеља спремно да, ако се ситуација не поправи, задржи децу код куће, на онлајн настави.

Министарство, с друге стране, очекује да ће онлајн наставу похађати свега 10% ђака. С обзиром на то да су посетиоци нашег портала у великом броју наставници који су и већином за опцију онлајн наставе, јер многи од њих су или у ризичној групи или живе са неким ко припада ризичној групи, верујемо да је и то утицало на резултат гласања.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


2 коментара на "Онлајн школу похађаће 30% ђака, кажу резултати наше анкете

  1. markovic каже:

    Šteta što roditelji nisu upoznati šta znači hiperkapnija, ili sta je hipoksija, jer nema ko od “struke” da im kaže.
    Struka je danas u ulozi prodavca, to mogu da razumem, ali što učitelji, nastavnici, profesori ćute, to mi neće biti jasno……

  2. Prase79 каже:

    Zasto stvarno ne daju roditeljima da se izjasne??

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама