Отворен осми по реду конкурс за Најбоље едукаторе Србије

2 јула, 2021

Удружење “Живојин Мишић” ове године отвара осми по реду конкурс за Најбоље едукаторе Србије. Пријаве можете слати до 28. 8. 2021.

На овогодишњем конкурсу биће изабрано и награђено укупно једанаест учитеља и/или наставника основних и средњих школа у Србији. Тиме ће заједница Најбољих едукатора Србије бројати јубиларних 100 изузетних учитеља и наставника.

Као и претходних година, потенцијалне Најбоље едукаторе Србије могу пријавити ученици, родитељи, колеге, сарадници, свако ко сматра да познаје изузетног наставника, преко пријавне форме на сајту Удружења, на следећем линку nes.zivojinmisic.rs.

Опишите нам шта је карактеристично у њиховом раду, које активности и пројекте реализују са ученицима и како мењају заједницу у којој живите. Пошаљите нам линкове сајтова, снимака, објава и свих осталих материјала који могу посведочити о њиховом раду!

Избор се врши у неколико селекционих кругова, а проглашење најбољих и свечана додела награда очекују се крајем године. За све изабране најбоље едукаторе обезбеђена је новчана награда чији се највећи део искључиво може утрошити на побољшања активности са ученицима, чиме се подржава њихов рад и побољшава квалитет и обим њихових активности, а тиме и образовни систем Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама