Пет необичних особина које смо наследили од родитеља

14 априла, 2015

Од родитеља наслеђујемо боју очију и косе, висину, облик носа и друга физичка обележја. У мору тих карактеристика које људи често примећују и коментаришу, налазе се и неке необичне особине, за које вероватно нисте ни претпостављали да су “генетске.”
People_Children_Mother_and_daughter___Children_012815_
Синдром кијања
Тера ли вас гледање директно у сунце на кијање? Или кијате два до три пута када из мрака биоскопа изађете у осветљено предворје? У питању је необични синдром кијања који наслеђујемо од својих родитеља.
Немате толеранцију на алкохол
Ако се након неколико попијених гутљаја црног вина осећате као да вас је прегазио воз, захвалите својим родитељима на ниској толеранцији према алкохолу.
Стискање дланова
Пресавијате прсте оба длана заједно као да желите да молите (без размишљања). Како вам стоје палци? Већина особа ставиће палац леве руке преко оног десне руке. Покушајте сада да замените положаје – чудно се осећате у тој пози, зар не? Људи који “природно” држе дланове у овој обрнутој пози наследили су то од својих родитеља.
“Ген” популарности
Ако сте комуникативна, отворена и популарна особа у свом друштву и на радном месту, могуће је да сте “ген” популарности наследили од својих родитеља.
Увијање језика
Можете ли да савијете језик у смотуљак? Веровали или не, али ову моторичку вештину немају сви људи, а пренета вам је од стране мајке или оца.
Извор: www.detinjarije.com/Zadovoljna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама