POKLANJAMO: Knjigu Svemirska princeza – Rođendan

mart 22, 2015

 
Ovog vikenda poklanjamo knjigu namenjenu malo većoj deci koja vole avanturističke romane. Ceo serijal Svemirska princeza je baš takav – knjige prate avanture princeze Zi čiji se svemirski brod u toku putovanja kroz galaksiju pokvario, i sleteo baš u Botaničku baštu u Beogradu. Svemirska princeza je nastala po ideji producentske kuće Advance i Siniše Đokića, a na interesantan i maštovit način odgovara na pitanje šta bi moglo da se desi kad bi vanzemaljci posetili naše krajeve.
Svemirska princeza 1 RODJENDAN FINOvo je zabavna priča o porodici, o tinejdžerskoj ljubavi, o prijateljstvu, o problemima odrastanja, a rado će je čitati i mlađi tinejdžeri i njihovi roditelji.
Možda ste primetili da vam je ta Svemirska princeza odnekud već poznata – to je zbog toga što je po njoj snimljena i TV serija koja je nedavno počela da se prikazuje na RTS-u. Ipak, kao i svaka serija, ni ova ne može u potpunosti da dočara avanture svojih junaka, kao što to može knjiga.
Prvi roman (i prva epizoda) nosi naziv Rođendan i baš nju danas poklanjamo. Brod kojim je svemirska princeza putovala na planetu Kohio pokvario se i sleteo u Botaničku baštu u Beogradu. Da ne bi privlačio pažnju Zemljana, pretvoren je u drvo, a svemirska princeza u tinejdžerku Zi. I sve bi bilo kako treba da se jednog dana tinejdžer Luka Ameba, zaljubljenik u biologiju, nije popeo na to drvo i zaljubio u Zi. Celu situaciju dodatno komplikuje i Mančula, princezin kućni ljubimac, koji ima razloge zbog kojih ne želi da se otkloni kvar na brodu.
Da biste saznali šta se dalje dešava, predlažemo da budete brzi i prvi odgovorite na naše nagradno pitanje:

Ko je autor knjige koju danas poklanjamo?

Predlažemo da prilikom odgovaranja na pitanje budete brzi, ali ne i brzopleti! I obavezno nam ostavite svoje puno ime i prezime, kao i imejl adresu za kontakt, u formi vidljivoj samo administratorima sajta. Ako odgovorite više puta, priznaćemo samo prvi odgovor.

Sve komentare objavićemo do kraja današnjeg dana i tada ćemo znati ime pobednika. Ime će biti objavljeno na našoj FB strani.
Za sve one koji ne žele da čekaju ili koji u odgovaranju budu imali manje sreće, ostaje da knjigu potraže u prodavnicama Lagune.
Srećno!
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


13 komentara na "POKLANJAMO: Knjigu Svemirska princeza – Rođendan

 1. Marijana Ratkovic kaže:

  Sinisa Djokic

 2. Marijana Ratkovic kaže:

  Po ideji Sinise Djokica i producentske kuce “Advance”.

 3. Ivana Matković kaže:

  Grupa autora

 4. Sanja Barjaktarov kaže:

  Siniša Đokić

 5. Ilijana Cvetković kaže:

  Sonja Ćirić je autorka teksta, a po ideji Siniše Đokića

 6. Petra Tasić kaže:

  Siniša Đokić

 7. Nevena Stanojevic kaže:

  Po ideji Sinise Djokica

 8. Andrijana Tanaskovic kaže:

  Autor je Sonja Ciric

 9. Danilka Marjanov kaže:

  Sanja Ćirić

 10. Natasa Stefanovic kaže:

  Sinisa Djokic

 11. Sanja Barjaktarov kaže:

  Sanja Ćirić

 12. Sanja Barjaktarov kaže:

  Sonja Ćirić

 13. Branka Knežić kaže:

  Autor je Sonja Ćirić

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama