Poziv za prijavu predavača na onlajn konferenciji Digitalno obrazovanje 2023

mart 10, 2023

Onlajn konferencija Digitalno obrazovanje 2023, ove godine organizuje se po četvrti put. Konferencija će biti održana u onlajn formatu 28. i 29. aprila 2023. godine.

Digitalno obrazovanje 2023 ima za cilj da na jednom mestu okupi obrazovno-vaspitnu zajednicu, donosioce odluka, organizacije i kompanije.

Kroz dvodnevni program uspostavlja se razmenu znanja, iskustava, izazova i potreba sa lica mesta. Biće prikazani inovativne pristupe u radu i praksama, kao i nastavne metode primene IKT alata u obrazovanju.

Program konferencije

Digitalno obrazovanje 2023 će biti dvodnevna onlajn konferencija. Ove godine fokus celokupne konferencije i izlaganja će biti na daljem razvoju digitalnog obrazovanja na svim nivoima, od predškolskog do visokog i u oblasti inkluzivnog obrazovanja.

Prvi dan je rezervisan za sveobuhvatne zajedničke teme poput nacionalnih i evropskih smernica, standarda i preporuka, primera iz regiona i panel diskusiju na trenutno aktuelne teme. Program tokom drugog dana će biti podeljen po nivoima obrazovanja, odnosno 4 paralelna programa namenjena predškolstvu, osnovnom i srednjem, visokom i inkluzivnom obrazovanju.

Detaljnu agendu konferencije možete očekivati krajem marta na zvaničnom sajtu Centra za obrazovne tehnologije. 

Izlaganja će biti na srpskom i engleskom jeziku, a za svakog učesnika konferencije su obezbeđeni sertifikati o učešću.

Ako želite da budete predavač na konferenciji…

Ukoliko ste zaposleni u vaspitno-obrazovnom sektoru ili se bavite istraživanjima u sferi obrazovanja i vaspitanja, konferencija Digitalno obrazovanje 2023 je prilika da predstavite svoj rad, iskustvo, ideje i savete u primeni i upotrebi informaciono-komunikacionih tehnologija učesnicima u sektorima predškolskog, osnovnog i srednjeg, visokog i inkluzivnog obrazovanja.

Prijave za predavače će biti otvorene do 1. aprila 2023. godine.

Prijavni formular, kao i celokupan tekst javnog poziva, detaljna uputstva o pravilima i izborima tema za potencijalne predavače možete pronaći na zvaničnom sajtu Centra za obrazovne tehnologije Zapadni Balkan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama