Pravilnik o obavljanju društveno-korisnog rada

februar 11, 2024

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Pravilnik o obavljanju društveno-korisnog rada"

 1. mr Vera Djenge kaže:

  Postovani,
  da li moze direktorica, da me prvi dan, pocetka 2. polugodista, cím sam prekoracila skolski prag i posle mog, ” dobro jutro”, upuceno svim prisutnim u hodniku skole, koji sede u kruzoku oko direktorice, nastavnici, posluzetelji, domar, deca koja prolaze, meni se obrati zapovednickim tonom, ponizavajuci me, istim, recima, da dodjem na razgovor kod nje.
  Odlazim do njene stolice, u cudu I pitam, ” sta sam zgresila?” Ona u kruzoku punom napomenutih ljudi, nastavlja” nemas cas, treci, je’l?”Kazem,”da”. “Doci ces kód mene u kancelariju na razgovor!”. pitam, u cudu, zbog cega, na sta oodgovara” nisi zakljucila ocene na vreme.” Ocene su bele zakljucene , pre sednice, koja je bila ranije, nego sto je uobicajeno. Razredne staresine samo sto nisu pukle.
  Dezuram u 4 skole , od 6 ukupno I ovde stojim ceo dan, na Isti “punkt”, ni jedan razredni staresina mi nje ni “a” nje izustio. Nisu ni razmisljale o ocenama! U svim 6 skole sam na vreme zakljucila ocene, medju prvima
  E, ceo 3. cas.prolazi kroz “”driblanje” direktorice.
  Bilo je verbalnog napada sam svim strana, a direktorica nje odolela njenom nestrucnom mesanju u moj rad, kao profesora likovna kultura, sa dugogodisnjim izlagackim stazom, zbog cega sam uvrstena I u Wikipediju I u Unijapediju, kao i pisani clanci mog pedagoskog rada Slepa slikarka parkosí hendikepu, nagrade december sam izlozbe”Radost Europe”….sto joj je neumorni vid mobilra!!! Mobing sprovodi redovno, ne odgovara nikom, zakazuje mi razgovor za raznovrsne NELOGICNE IZMISLJENE STVARI, kao sto su” Roditelji se bune sto deca imaju petice, zakazace sastanak da razgovaraju samnom, “razgovor-o oduzimanju casa 6.razreda, da bi dala dugom nastavniku, nazivala me – babom
  …Od skorasnje poszter eksterne komisije, dobja 4, kao I prosti put….
  Da li je tó realna ocenama za ovako ponizavanje, omalovazavanje, maltretiranje nastavnika , gde deca primecuju tó I time mi spusta autoritet??? Ucenik 6. razredne me je 16.01.2024.snimao LIVE na casu, dok sam bila okrenuta ka tábla. Jedan ucenik mi je rektor, da je bilo preko 100 posmatraca. D.F. koji me je snimao, je rekao oltalom razredu, da “tapkaju,” lajkuju, te da ce me onda udariti!!!
  Odmah sam ga odvela kod direktorice, gde su I ostala deca potvrdila ovo, tacnije, oni su tó ispricali direktorici.
  Posto jednom nedeljno dolazim u ovu skolu, nisam bila obavestena o epilogu sveg desavanja.
  Kada sam dosla, sledece nedelje i dalje me niko ne obavestava, te pitam decu :”kako je bilo? ” Rekli su mi da idu na pojacan vaspitni rad i da je rekla direktorica-DA MENI NISTA NE GOVORE!!! Tu je opet ruinirala moj rad, autoritet kod dece!
  Da li je ona direktorica koja daje pozitivan uzor???

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama