Pričaću ti, dečače moj, o ovoj istorijskoj godini

9 januara, 2021

Sve ću ti to jednom ispričati, sve ćeš to jednom čuti, ali za sad je jedino važno da si ti s nama i da si ti naše svetlo u ovoj godini. Ti si naš pokretač i točka na kraju ove godine

Pričaću ti, dečače moj, o ovoj istorijskoj godini. Pričaću ti kako je bilo kad su zagrljaji i susreti, druženja i poljupci stavljeni na čekanje. Pričaću ti o tome kad smo utehu tražili u naša četiri zida i kad nam je naš stan bio utočište. Pričaću ti o tome kako su potresi razrušili kuće i zgrade, ali ne i zajedništvo i duh ljudi. Pričaću ti o tome kako je u nekoliko minuta sve srušeno, a bilo je potrebno samo nekoliko sati da se svi ujedine i pomognu.

Pričaću ti o tome da si rođen u godini koja je mnogima za zaborav, u godini kada se sve čini tako krhko i slomljivo, u godini koja će mnogima promeniti život, u godini u kojoj smo svakodnevno slušali o smrti i boli, o godini koja nas je potisnula do naših krajnjih granica.

Sve ću ti to jednom ispričati, sve ćeš to jednom čuti, ali za sad je jedino važno da si ti s nama i da si ti naše svetlo u ovoj godini. Ti si naš pokretač i tačka na kraju ove godine. Zahvalna sam na tebi, tvom bratu i tati. Zahvalna sam što sve što vidim i čujem daje mi nadu da će sve dobro završiti i da ćemo na kraju ustati kao pobednici. Jer to i jesmo, dok god se svako jutro ustajemo i borimo se, pobednici smo. Svi skupa za sve.

Izvor: miss7mama.24sata.hr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama