Причаћу ти, дечаче мој, о овој историјској години

9 јануара, 2021

Све ћу ти то једном испричати, све ћеш то једном чути, али за сад је једино важно да си ти с нама и да си ти наше светло у овој години. Ти си наш покретач и точка на крају ове године

Причаћу ти, дечаче мој, о овој историјској години. Причаћу ти како је било кад су загрљаји и сусрети, дружења и пољупци стављени на чекање. Причаћу ти о томе кад смо утеху тражили у наша четири зида и кад нам је наш стан био уточиште. Причаћу ти о томе како су потреси разрушили куће и зграде, али не и заједништво и дух људи. Причаћу ти о томе како је у неколико минута све срушено, а било је потребно само неколико сати да се сви уједине и помогну.

Причаћу ти о томе да си рођен у години која је многима за заборав, у години када се све чини тако крхко и сломљиво, у години која ће многима променити живот, у години у којој смо свакодневно слушали о смрти и боли, о години која нас је потиснула до наших крајњих граница.

Све ћу ти то једном испричати, све ћеш то једном чути, али за сад је једино важно да си ти с нама и да си ти наше светло у овој години. Ти си наш покретач и тачка на крају ове године. Захвална сам на теби, твом брату и тати. Захвална сам што све што видим и чујем даје ми наду да ће све добро завршити и да ћемо на крају устати као победници. Јер то и јесмо, док год се свако јутро устајемо и боримо се, победници смо. Сви скупа за све.

Извор: miss7mama.24sata.hr

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама