Родитељи, какав је ВАШ утисак о настави на даљину? (АНКЕТА)

4 јуна, 2020

Последњих дана сумирају се утисци наставе на даљину, а из нашег угла, делује да су они врло разнолики. Министар просвете изјавио је да је врло задовољан, наставници, чини се, баш и нису толико, а нас пре свега занима шта о свему томе мислите ви, родитељи. Пре свега зато што сте били укључени много више него раније у школске обавезе свог детета, па сте сасвим сигурно имали бољи увид у то како се настава на даљину “показала”.

Ми вас молимо да попуните ову, веома кратку анкету, како бисте нам помогли да сазнамо шта је у онлајн настави било заиста добро, а где има места за побољшања.

Анкету потражите ОВДЕ.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Родитељи, какав је ВАШ утисак о настави на даљину? (АНКЕТА)"

  1. Lidija каже:

    Školski program koji je emitovan preko tv-kanala bio je odličan. Trebalo bi nasnimati sve lekcije i postaviti na nekom sajtu kako bi deca mogla odgledati lekciju koja im je potrebna u datom momentu.A mogli bi sve to prikazivati i na nekom tv-kanalu. Ako mogu da se otvore specijalni tv-kanalu za razne filmske žanrove, zašto ne bi mogao jedan obrazovni kanal, pa ko hoće moći će da pogleda.Mislim da bi to deci moglo da pomogne ako su iz nekog razloga izostala sa nastave ili nisu najbolje razumela lekciju.Nastavnici i učitelji su bili odlični i mojoj deci su dosta pomogla njihova predavanja.Sve pohvale za trud koji su svi skupa uložili u ovaj projekat. Hvala vam.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама