Шарчевић: Инсистирамо на квалитету рада и руковођења

16 јануара, 2018

Министар просвете Младен Шарчевић оценио је данас да мрежа школа у Србији не одговара садашњим потребама и најавио да ће се при изради нове мреже водити рачуна о људским и материјалним ресурсима

Министар просвете Младен Шарчевић оценио је данас да мрежа школа у Србији не одговара садашњим потребама и најавио да ће се при изради нове мреже водити рачуна о људским и материјалним ресурсима како би се обезбедила целодневна настава где је то могуће а неискоришћени објекти искористили за ђачки туризам.
Он је током обиласка радова на обнови средње школе “Бранислав Нушић” у Сокобањи, вредним 78 милиона динара, најаво да ће општине ускоро бити контактиране у вези са новом мрежом школа, саопштило је Министарство просвете.
“Осим реконструкције старих објеката, како би деца имала добре услове за учење и спорт, интензивно радимо и на дигитализацији система образовања. Инсистирамо на квалитету рада и руковођења, а како бисмо просвету вратили на место које јој припада указао сам представницима локалне самоуправе на важност оснивања општинског савета родитеља и важност јачања улоге актива директора”, казао је Шарчевић.
Извор: Бата

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


3 коментара на "Шарчевић: Инсистирамо на квалитету рада и руковођења

 1. Ppmama каже:

  Hajde, tvoja prvi covek namesta konkurs za svoju sestru a ti si kao pravican i posten ..!

  1. Ivana каже:

   UH, kad bi bilo hrabrih i pravicnih da me slede, sad bih digla revoluciju protiv ovih licemernih smradova sto nam uporno vredjaju inteligenciju, uostalom, napisah komentar pa posle videh Vas i, govorimo jedno te isto na zalost! Ne kazem da je ista sto oni treba da urade lako i jednostavno i brzo izvodljivo ali, nista nikada nece biti dovedeno u kvalitetan red dok se ne iskoreni ta korupcija prokleta!

 2. Ivana каже:

  Ma super sve to u teoriji zvuci,ali, kad ce se iskoreniti korupcija u zaposljavanju??????? Ja godinama bez posla a jos pre vise od 12 god. sam bila za modernizaciju nastave i pokusavala da iskoristi msva dostupna sredstva tada na kratkim zamenama na kojima sam radila jer srecom nisu ugurali nekog preko veze!!! O kom on kvalitetu govori onda licemerno meni npr., kada nastavnici nisu birani prema ikakvom kvalitetu bar na moje oci!!! Djubrad licemerna, malo je reci da mi se gade!!!

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама