Шарчевић: Почиње рад на новим наставним плановима и програмима

4 октобра, 2017

Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић изјавио је данас да је Национални оквир образовања завршен и да почиње рад на новим наставним плановима и програмима.
Шарчевић је данас у Убу присуствовао свечаности поводом доделе признања за 103 ученика генерације основних и средњих школа Колубарског и Мачванског округа у школској 2016./2017. години, саопштило је Министарство просвете.
– Наш задатак је да обезбедимо услове да останете и своје знање искористите управо овде – рекао је министар и пожелео ученицима успех у наставку школовања.
Он је рекао да је усвојеним законима постављен оквир за функционално знање, знање за 21. век.
Шарчевић је рекао да је ће новац који је определила Европска унија као буџетску подршку, 27,4 милиона евра, у највећој мери бити употребљен за обуку наставника за нове облике и методе рада.
Бета

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Шарчевић: Почиње рад на новим наставним плановима и програмима"

  1. Практичар каже:

    Министру и екипи савет из дугогодишње праксе:Правите план и програм не само за идеалне школе.већ и за оне које су у систему заборављене,а постоје.То су мале,неподељене школе које су такође близу ових идеалних,али не препознајете њихове предности већ само недостатке.Имају предности више од ових идеалних.О њима сам већ писала на овој страници у коментарима.Све што није намењено адекватној ситуацији и примени је ћорак.По оној народној”Што се грбаво роди,грбаво и умре”.Хоћу да кажем да свака исправка касније нема резултат.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама