Седам идеја за супер забаву са децом у новогодишњој ноћи

27 децембра, 2021

Како се новогодишња ноћ ближи, тако се родитељи који ће је провести са својом децом питају шта би могли да учине да она буде “ноћ за памћење”. Прошле године већ смо вам предложили 10 начина да деци приредите незаборавну новогодишњу ноћ, а овог пута доносимо неколико нових идеја.

Надувајте балоне за одбројавање

Одредите време почетка одбројавања, па у складу с тим припремите балоне напуњене хелијумом. Рецимо, ако одбројавање почиње у 19 часова, треба вам шест балона. У 19 ћете пробушити онај на ком пише 19:00, у 20 онај на ком пише 20:00 и тако даље, све до последњег, на ком је написано 00:00. Тај би било идеално да напуните конфетама.

Правите заједно безалкохолне коктеле

Коктели су забавни увек. Припремите сокове, воћкице за украшавање и понеку чоколадну мрвицу и забава може да почне.

Припремите “слајд-шоу” са фотографијама из ове године

Ово може бити одлична ретроспектива године за вама. Наслажите фотографије у презентацију хронолошким редом и пустите на неком већем екрану, најбоље ако можете на телевизору. Али и компјутерски ће послужити.

Присећајте се заједно лепих и смешних ситуација и дана за памћење у години која је на измаку.

Играјте игру “две резолуције и једна лаж”

Резолуције, односно одлуке које доносимо почетком сваке године добар су начин за нови почетак. Свако треба да осмисли две стварне и једну лажну, а остали да погоде која је “уљез”

Ставите своје новогодишње одлуке на папир

Ево нашег предлога. Осим овога, можете сами осмислити осврт на 2021, где ћете се присетити бар једне тешке лекције коју сте научили, две ствари на које сте поносни, исто толико оних које су вас учиниле радосним.

Верзију за штампу преузмите ОВДЕ.

Шиз-наочаре

Код Кинеза купите јефтине наочаре за сунце и разне шљокице и додатке, па једни другим направите по један новогодишњи пар.

Временска капсула

Напишите нешто о себи, неколико ствари које важе у овом тренутку. То спакујте на неко сигурно место, па отворите наредне године, истог дана, да видите шта се променило.

Верзију за штампу преузмите ОВДЕ.

Било да се одлучите за неку од наших идеја или једноставно уживате у неком добром новогодишњем филму, сигурно је да ћете уживати, све док сте уз своје најмилије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама