Шта треба да садржи портфолио

24 фебруара, 2015

Једна од неминовности са којима смо суочени јесте и писање портфолија. Трагајћи по интернету о неким додатним информацијама приметила сам да је издата књига “ Професионални портфолио “ од Славице Чарапић. У ствари то је више књижица или упутство како написати портфолио тј. кратко и сажето је написано како попунити садржај истог. Да би спојила „лепо са корисним“ тј. добила још који сат стручног усавршавања унутар установе, свим заинтересованим у школи изложила сам презентацију у којој сам представила приказ ове књиге. При томе сам увела и неке новине. Прво, у мојој презентацији има и сличица, да бих задржала пажњу свих присутних на мојој презентацији. Друго, у књижици пише само како треба, без неког примера, па сам уз презентацију упоредо приказивала и мој портфолио. Мада он није тако импресиван као неки које сам налазила на интернету, колеге су ме ипак питале: Да ли ја спавам? Кувам ли ја нешто кући? и сл. Презентација је овде, али мој порфолио још увек не жели да угледа светлост интернета. 🙂
Надам се да ће презентација бити неком од користи уз једно извињење због следећег пропуста . Брзалице за просветне раднике које се налазе при крају презентације још увек нису постале народне умотворине, јер је њихов аутор познат, а то је Ивана Бошњак Бошњак.
.Вера Милићевић, професор стручних предмета грађевинске струке.
portfolio-1-638
Извор: https://nadgradnja.wordpress.com/autor/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Шта треба да садржи портфолио"

  1. Милован Кубуровић каже:

    Пустите часове , хајдемо да се мало бавимо писањем о себи. Тежиште нашег рада треба да усмјеримо на писање портфолија . да мало хвалимо себе кад нас други само куде.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама