Šta treba da sadrži portfolio

24 februara, 2015

Jedna od neminovnosti sa kojima smo suočeni jeste i pisanje portfolija. Tragajći po internetu o nekim dodatnim informacijama primetila sam da je izdata knjiga “ Profesionalni portfolio “ od Slavice Čarapić. U stvari to je više knjižica ili uputstvo kako napisati portfolio tj. kratko i sažeto je napisano kako popuniti sadržaj istog. Da bi spojila „lepo sa korisnim“ tj. dobila još koji sat stručnog usavršavanja unutar ustanove, svim zainteresovanim u školi izložila sam prezentaciju u kojoj sam predstavila prikaz ove knjige. Pri tome sam uvela i neke novine. Prvo, u mojoj prezentaciji ima i sličica, da bih zadržala pažnju svih prisutnih na mojoj prezentaciji. Drugo, u knjižici piše samo kako treba, bez nekog primera, pa sam uz prezentaciju uporedo prikazivala i moj portfolio. Mada on nije tako impresivan kao neki koje sam nalazila na internetu, kolege su me ipak pitale: Da li ja spavam? Kuvam li ja nešto kući? i sl. Prezentacija je ovde, ali moj porfolio još uvek ne želi da ugleda svetlost interneta. 🙂
Nadam se da će prezentacija biti nekom od koristi uz jedno izvinjenje zbog sledećeg propusta . Brzalice za prosvetne radnike koje se nalaze pri kraju prezentacije još uvek nisu postale narodne umotvorine, jer je njihov autor poznat, a to je Ivana Bošnjak Bošnjak.
.Vera Milićević, profesor stručnih predmeta građevinske struke.
portfolio-1-638
Izvor: https://nadgradnja.wordpress.com/autor/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Šta treba da sadrži portfolio"

  1. Milovan Kuburović kaže:

    Pustite časove , hajdemo da se malo bavimo pisanjem o sebi. Težište našeg rada treba da usmjerimo na pisanje portfolija . da malo hvalimo sebe kad nas drugi samo kude.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama