Prolećni pano (radovi naših kolega)

mart 06 23:26 2018

Radovi koji nam stižu iz OŠ „Branko Ćopić” u Prijedoru veoma su nam se dopali. A pošto smo sigurni da će i vama, rešili smo da ih podelimo. Radove je poslala učiteljica Vesna Garača Pekija, zajedno sa malim objašnjenjem:

„Ispod školskih stepenica nalazi se kutak koji je povezan sa školskim hodnikom. Taj prostor s vremena na vreme uređuju članovi modelarske sekcije koju ja vodim ove godine. S obzirom na to da se blizi 8. mart, ali i proleće, odlučili smo se da od kartona napravimo voz (drugačak je oko 2 metra). Sastavili smo ga pomoću silikonskog lepka i poprskali auto-sprejom. Cvetiće smo (učenici i ja) rezali pomoću raznih šablona sa interneta, tako što smo ih radili dvoslojno, a svaki tučak je od spužvastog, sjajnog papira. Bubamarice smo radili od crnog hamer papira i rezali ih po sredini, zatim ih ponovo spajali preklapajući te prerezane delove, pa smo na taj način dobili 3D izgled. Leptirići su rađeni origami tehnikom koju sam pronašla na internetu. Ostale detalje smo samo seckali od papira u boji i pričvrstili čiodicama (srca, trava, oblaci).”

 

 

napišite komentar

0 komentara

Trenutno nema komentara!

Započnite komentarisanje.

Dodajte komentar

Vaši podaci će biti bezbedni! Vaša imejl adresa će biti vidljiva samo administratorima sajta. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, nećemo objaviti. Iz bezbednosnih razloga, neće biti objavljeni ni linkovi ka drugim sajtovima.