Шта треба да садржи портфолио

фебруар 24 15:39 2015

Једна од неминовности са којима смо суочени јесте и писање портфолија. Трагајћи по интернету о неким додатним информацијама приметила сам да је издата књига “ Професионални портфолио “ од Славице Чарапић. У ствари то је више књижица или упутство како написати портфолио тј. кратко и сажето је написано како попунити садржај истог. Да би спојила „лепо са корисним“ тј. добила још који сат стручног усавршавања унутар установе, свим заинтересованим у школи изложила сам презентацију у којој сам представила приказ ове књиге. При томе сам увела и неке новине. Прво, у мојој презентацији има и сличица, да бих задржала пажњу свих присутних на мојој презентацији. Друго, у књижици пише само како треба, без неког примера, па сам уз презентацију упоредо приказивала и мој портфолио. Мада он није тако импресиван као неки које сам налазила на интернету, колеге су ме ипак питале: Да ли ја спавам? Кувам ли ја нешто кући? и сл. Презентација је овде, али мој порфолио још увек не жели да угледа светлост интернета. 🙂

Надам се да ће презентација бити неком од користи уз једно извињење због следећег пропуста . Брзалице за просветне раднике које се налазе при крају презентације још увек нису постале народне умотворине, јер је њихов аутор познат, а то је Ивана Бошњак Бошњак.

.Вера Милићевић, професор стручних предмета грађевинске струке.

portfolio-1-638

Извор: https://nadgradnja.wordpress.com/autor/

  1. јун 02, 21:34 #1 Милован Кубуровић

    Пустите часове , хајдемо да се мало бавимо писањем о себи. Тежиште нашег рада треба да усмјеримо на писање портфолија . да мало хвалимо себе кад нас други само куде.

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.