7 šala iz učionice

22 septembra, 2015

Kada bi neki nastavnik zapisivao sve bisere svojih đaka, verovatno bi nastala tri toma veoma duhovitog sadržaja. Ovih nekoliko šala koje donosimo u nastavku su samo podsticaj za sve nastavnike koji posećuju naš sajt da nam pošalju najinteresantnije bisere iz svoje učionice – može baš u komentarima na ovaj tekst. Najbolje ćemo izdvojiti i objaviti kao zaseban tekst.

  1. Učenici su stajali u redu za užinu, a na čelu stola bila je činija s jabukama. Na činiji je stajala poruka: „Uzmi samo jednu. Gospod te posmatra.”. Dalje u redu za ručak, stajala je činija s čokoladicama. Jedan duhoviti učenik je napisao: „Uzmi koliko hoćeš. Gospod gleda jabuke.”

  2. Nastavnik: Džordž Vašington je posekao omiljeno drvo trešnje koje je njegov otac obožavao, a onda je to i priznao. Ali ga otac zbog toga nije kaznio. Šta mislite, zašto? Odgovor: Zato što je Džordž držao sekiru u rukama.

  3. Nastavnik: Ako imaš jedan dinar i od oca zatražiš još jedan, koliko ćeš imati? Učenik: Jedan dinar. Nastavnik: Vidim da ne poznaješ aritmetiku. Učenik: Vidim da vi ne poznajete mog oca.

  4. Nastavnik: Ovaj esej o tvom psu, potpuno je isti kao esej tvog brata. Od reči do reči. Učenik: Jeste, nastavniče. Pa to je isti pas.

  5. Nastavnik: Evo jednog matematičkog problema. Ako vaš otac zarađuje 200 dolara nedeljno i odluči da polovinu da vašoj mami, šta bi on onda imao? Učenik: Infarkt?

  6. Nastavnik geografije objašnjava kako se čita mapa. Nakon priče o geografskim širinama i dužinama, stepenima, minutima, nastavnik kaže: „Recimo da vam kažem da se nađemo na ručku na 23 stepena, 4 minuta severne geografske širine i 45 stepeni, 15 minuta istočne istočne geografske dužine…?” Nakon duže tišine, javlja se dobrovoljac: „Profesore, mislim da biste ručali sami…”.

  7. Nastavnik: Marko, zašto kasniš na čas? Marko: Pa zbog onog znaka što stoji na putu do škole. Nastavnik: Koji to znak je razlog da ti zakasniš? Marko: Pa onaj na kojem piše: „Usporite! Škola!”

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "7 šala iz učionice"

  1. Natalija kaže:

    Meni je jedan ucenik pre 4 godine rekao pocetkom prvog razreda da misli da je Goran Hadzic smislio azbuku. Ja se prvo sokirala,pa smejala, a posle skontam asocijaciju Karadzic-Mladic-Hadzic, u to vreme optuzenici u Hagu. Sta ti je decji mozak…Ovo moze biti interesantno nama na Balkanu, ali je ruku na srce i crnjak…

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama