Berlitz поклања: Иницијалне тестове из енглеског за све разреде!

13 септембра, 2023

“Деца су побољшала комуникацију, опустила се и првазишла страх да говоре на енглеском. Изградили су и позитиван став према учењу, јер уче на забаван начин. Врло брзо, почињу слободније да користе енглески језик и ван учионице. Често родитељи напомињу да на одмору, путовању или у контакту са другом децом странцима почињу самостално и спонтано да разговарају на енглеском.”

Овако је за наш портал предности учења у Berlitz школи страних језика описала Ивана, маркетинг менаџер у овој школи.

А пошто је сезона иницијалних текстова почела, замолили смо Berlitz екипу да за наше читаоце којима је то потребно и корисно направе и неколико провера.

И они су нам радо изашли у сусрет.

Деца која похађају курсеве у Berlitzu добијају и боље оцене у школи, каже Ивана. Упркос томе што учење није “типично школско”, начин рада у овој школи помаже им да боље разумеју и прихвате и школско градиво.

“Редовно организујемо и бесплатан час како би и родитељи и деца могли да виде и доживе како час изгледа. Метода се заснива да томе да се од првог часа разговара на енглеском или немачком, без обзира на то да ли је реч о часовима за децу или за одрасле. Начин рада базира се на комуникацији, потпомогнутој читањем и писањем или описмењавањем уколико су у питању мала деца. Учење кроз игру, песму, покрет и разноврстан материјал некако су постали наш заштитни знак. Важно нам је да деца у учењу уживају, а не да га доживљавају као терет.” казала је Ивана и додала:

“Онда им ниједан иницијални тест неће тешко пасти.”

У наставку потражите иницијалне тестове које је за наше читаоце направио Berlitz.

Download (PDF, 526KB)

Download (PDF, 632KB)

Download (PDF, 582KB)

Download (PDF, 626KB)

Download (PDF, 611KB)

Download (PDF, 817KB)

Download (PDF, 796KB)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама