Kako pokazati ljubav, a ne postati popustljiv roditelj

15 septembra, 2013

PSIHOPOLIS u Kulturnom centru Novog Sada – Srećno dete, nesrećni odrasli (dileme oko vaspitanja)
Govori: dr Zoran Milivojević, psihoterapeut.

zoran-milivojevic-2Ša je vaspitanje, a šta disciplina? Kako deca doživljavaju ono što im govorimo? Kako pokazati ljubav, a ne postati popustljiv roditelj? Kakvi ljudi postaju naša deca?

Ovo su samo neka od pitanja na koja vam odgovor daje dr Zoran milivojević. Izvanredno predavanje koje bi trebalo svaki roditelj da pogleda.

Zoran Milivojević, dr med., je psihoterapeut s dugogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i grupnoj terapiji. Prvi je u istočnoj Evropi stekao najviši stepen internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcionu analizu (ITAA), kao i Evropske asocijacije za transakcionu analizu (EATA). Izabrani je međunarodni predavač na Univerzitetu Sigmund Frojd u Beču, supervizor u Centru za lečenje zavisnosti od zabranjenih droga Psihijatrijske klinike u Ljubljani, član predsedništva Psihijatrijske sekcije Srpskog lekarskog društva i predsednik Predsedništva Saveza društava psihoterapeuta Srbije, stručni direktor Psihopolis instituta, Novi Sad, predsednik je TA Centra – Asocijacije transakcionih analitičara Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama