Evidencija domaćih zadataka – obrazac

26 septembra, 2015

Znamo da učitelji i nastavnici imaju i više obrazaca nego što je potrebno, ali onih korisnih koji im mogu pojednostavniti svakodnevni rad sa decom (umesto samo bespotrebno oduzeti vreme) nema mnogo.

Obrasci za nastavnike (pripreme, planovi, praćenje napredovanja učenika…)

Osmislili smo obrazac za evidenciju domaćih zadataka u dve varijante. Prva, manje detaljna u kojoj je u suštini dovoljno unositi samo plusiće i minusiće za tu nedelju, bez preciziranja datuma za zadatak. Druga, detaljnija opcija, predviđa unošenje u levi red imena, pa onda ispod i par redova konkretnog datuma, pa opet ime i datumi i tako dalje. U drugoj verziji u nastavku, ime i dan i datum su upisani samo kao ilustracija kako i gde treba da se unose podaci. Vi ih obrišite pa upišite imena đaka i datume kada ste proveravali zadatke.
Verzija bez datuma

Download (DOCX, 49KB)


Verzija s datumima

Download (DOCX, 50KB)


Nadamo se da će vam koristiti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Evidencija domaćih zadataka – obrazac"

  1. Natasa kaže:

    Domace zadatke ne treba stalno kontrolisati i evidentirati, vec uvek pitati `da li neko nije uradio domaci, da li nekome nesto nije bilo jasno“ i povremeno zadavati iznenadne kratke provere sa istim zadacima u skoli i ocenjivati. A onda dati deci da jedni drugima pregledaju i ocene. Nema bolje kontrole od toga.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama