Када је напољу тмурно и кишовито: Ево како да забавите децу у стану

16 октобра, 2016

 
Не можете да изведете децу у парк. Не очајавајте. Организујте им неку од ових игрица. Биће одушевљени
Има толико начина да децу забавите у стану или кући. Пустите машти на вољу и организујте забавно поподне.
 
dete2
Ако желите да размрдате и развеселите малишане, а хладно и кишовито време вас спречавају да их изведете у парк, можете да их забавите у дневној соби на неколико начина. Викенд је време за уживање, али и једини период када потпуно можете да се посветите клинцима. Ако желите да их размрдате и развеселите, а хладно и кишовито време вас спречавају да их изведете у парк, можете да их забавите у дневној соби на неколико начина:

Прочитајте и Дидактичке игре у развоју почетних математичких појмова …

Породични бинго
Поређајте на столу испред малишана фотографије чланова ближе и шире фамилије и дајте им жетоне (или исецкајте папириће). Када кажете ујак или тетка, нека жетон ставе на особу чије сте име изговорили. Овако ћете им помоћи да упамте ко је ко у породици.
Куглање
Како ништа не би било поломљено, нађите малу гумену лопту и сакупите празне пластичне флаше, па их поређајте као чуњеве. Записујте ко је више чуњева срушио и прогласите победника.

Прочитајте и 4 игре цртања које ће деца обожавати

Пикник у затвореном
Распростите ћебе на сред собе, па ручак сервирајте на поду, у пластичним тањирима као да сте у природи. Видећете како послужена храна нестаје брже него обично.
Диско вече
Деца обожавају да плешу, па им организујте музичко поподне. Пригушите светло или стоне лампе прекријте шареним марамама. Пустите им музику и уживајте у осмесима и покретима које праве у жељи да вас задиве.

Прочитајте и Игре речима из чаробне тегле

 
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама