Који модел наставе би требало применити од 1. септембра (АНКЕТА)

14 августа, 2021

Како ће ђаци ићи у школу, још не знамо. А чули смо баш доста мишљења. Др Кон мисли да вакцинисана деца треба да иду регуларно, невакцинисана онлајн. Др Тиодоровић има мало другачији став. Он мисли да та подела треба да буде у зависности од обухвата вакцинације у локалу, па тако у оним местима где је 70% вакцинисаних деца да иду редовно, а тамо где вакцинација не иде добро, да се прилагођавају епидемиолошкој ситуацији.

Министарство просвете је до сад апеловало и снажно препоручило вакцину свима који су старији од 12 година. Речено је да ће школска година почети 1. септембра и да ће, у најгорем случају, то бити по сценарију од прошле године, а да се сви надамо да ће епидемиолошка ситуација омогућити да буде боље.

И док чекамо ту коначну одлуку, хтели смо да питамо и вас.

Како би требало да почне школска година 1. септембра?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Који модел наставе би требало применити од 1. септембра (АНКЕТА)"

  1. Sanja каже:

    Obavezno dozvoliti normlanu nastavi, svakodnevno u skoli! Jer ponovo ce doci red na male, velike mature koje u nenormalnim uslovima ministar “prosvete” nije zeleo da ukine! Dakle, zelimo da nam se deca kroz regularnu nastavu i obrazovanje steceno iskljucivo u skoli sprrmaju za obavezne “mature”! To sto se pokazalo da su deca bolje uradila malu maturu nego inace ne pije vodu, jer “vukovci” su ponovo imali pomoc nastavnika po ucionicama, do su vukovci i zaista obrazovana dece spremala maturu u nenormalnim uslovoma, gde su posledice po dzepu, zdravlju i ostalom osetili i roditelji i deca! Mininstre, udaljite se sa funkcije i priustite tu cast nekome ko je u prosveti dugi niz godina! Sacuvajte obraz i “nasu” decu!

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама