Купите уџбенике онлајн на 9 рата – школски прибор стиже на вашу адресу

Летњи распуст – док деца уживају у дугом одмору без школских обавеза, родитељи могу само с носталгијом да се присете давних дана када су и сами уживали у игри и слободи. Но поред лепих сећања, летњи распуст је и асоцијација на куповину школског прибора и уџбеника  за све разреде основних и средњих школа. Већина родитеља већ сада калкулише и размишља о буџету који треба припремити за сву школску опрему.

Добро је знати да постоје разне расположиве опције и да не морате нужно ићи у обилазак књижара како бисте спремили свог школарца за нову школску годину. У онлајн књижари Хијероглиф можете се информисати о издавачима школских уџбеника и набавити књиге за децу по најповољнијим ценама. За почетак, ту је актуелна акција куповине књига на чак 9 месечних рата, а за све поруџбине преко 10.000 динара добијате на поклон квалитетан школски ранац!

Које издаваче можете пронаћи на сајту књижаре Хијероглиф?

С циљем да олакшају процес куповине и у сваком смислу побољшају корисничко искуство, у онлајн књижари Хијероглиф врло прегледно су представили понуду реномираних издавача уџбеника. Потражите књиге за све разреде основних и средњих школа, као и уџбенике на језицима националних мањина. 

Доступне су књиге издавача „Клет“, „Вулкан“, „БИГЗ“, „Нови Логос“, „Едука“, „Дата Статус“, „Завод за уџбенике“, „Фреска“ и „Еducational Centre“. 

Школски прибор испоручен на вашу адресу

О предностима онлајн куповине прича се годинама. Но, „куповина из фотеље“ има посебну драж када је у питању школски прибор, свеске, оловке и материјал за цртање и сликање. Сваком родитељу који је бар једном обилазио књижаре с дететом у потрази за свескама „у квадратиће“ и „линије“ познат је сценарио – гужва између полица, мали ђаци који бирају „лепе корице“, и нервозни и саосећајни погледи размењени са другим родитељима.

Много се стреса може заобићи тако што ћете сести с дететом за рачунар или чак на мобилном телефону прегледати понуду школске опреме на интернету. На сајту Хијероглифа постоје издвојене категорије:

  • прибор за писање
  • школски прибор
  • школски ранчеви
  • свеске и блокови
  • уџбеници 
  • књиге

Дакле, на једном месту можете пронаћи фломастере, маркере, оловке, бојице, затим прибор за математику, техничко, ликовно, па чак и музичке инструменте. Купите свеске, нотне свеске, али и неки квалитетан и занимљив дечји роман и лектиру у којој ваше дете може да ужива и током распуста.

За сваког ђака и родитеља значајно је да пронађу одговарајући анатомски ранац, односно ергономски прилагођен, функционалан и квалитетан ранац за школске свеске и књиге. Поред тога, не морате лутати да бисте купили торбу за физичко или торбу за лаптоп за вашег тинејџера.

Без стресне куповине у задњи час, евентуалних расправа са клинцима у књижари око избора ранца, прибора, а опет сасвим у складу са својим финансијским могућностима – из удобности свог дома можете истражити сајт Хијероглифа и направити поруџбину за нову школску годину. 

На крају, мала сугестија за све родитеље којима треба додатна подршка да „прегурају“ нови почетак: у књижари постоји и занимљива понуда антистрес бојанки! Уз Хијероглиф је све повољније и лакше.

Aska - crna ovca i pisac. Kalinina i Lazareva mama. Žmuova. Budna već tri veka.