„Не знам како ви, али три године касније, ја изгледам горе него после порођаја”

У трудноћи сам се угојила само 16 килограма.

С обзиром на то да сам била старија прворотка са близанцима, држала сам се савета о исхрани као пијан плота. Знате оно: „Не пекара, да ћерка једног дана не би имала проблема са јајницима, а ви сад добили гестацијски дијабетес.“ Гојазна деца носе веће ризике за разна обољења.

Месец дана након порођаја имала сам само 3 киле више него пре трудноће. Дојење и неспавање одрадили су своје.

Када су бебе имале више од годину дана, почела сам да вежбам са тренером. Плаћала сам га и да ми соли памет шта сам бре то опет јела. За 8 месеци сам изгледала боље него икад. Остале су линијице на стомаку (никад нисте видели толики стомак у трудноћи). То не може да „испегла“ вежбање већ пластична хирургија.

А онда… Деца крећу у вртић и стално су болесни. Седим код куће и лечим их. Идем у парк 2 пута дневно и успављујем исто толико пута. Почињем да радим од куће. Излазим најчешће у фрижидер који ми је иза леђа. После 20 година поново једем паштету и пржене кромпириће. Бутине, стомак и бокови расту и развијају се попут двогодишњака. Данас ми треба већи број гардеробе. Користим сваки тренутак да пишем или учим, па ми се ни не трчи напољу. Фактички, треба ми добра вила да ми затегне кожу и среди линију. Треба ми решење са којим ћу да изгледам пристојно – без много сала и да кожа не виси.

За ово прво морам сама да се снађем. Почећу да вежбам и нећу јести све. Од понедељка.

А за ово друго… Не бих ишла „под нож“ због лепоте стомака. И никад нисам била поборник брзих решења. Не верујем у то да се ствари сређују преко ноћи. Али нисам потпуни скептик када је реч о козметичким препаратима, нарочито оним појединих произвођача за које знам да негују само квалитет и строго пазе на то шта пласирају на тржиште. Такво искуство имам са Krauterhof производима, па се мислим да пробам ово.

Само погледајте састојке:

Карнитин – помаже да се смање масне наслаге. Са њим се масне киселине у ћелијама боље разлажу.

Пантенол – трљамо га у косу, на лице, тело зато што регенерише.

Гуарана – сагорева масноће и елиминише токсине из организма, јер у себи има састојак сличан кофеину који убрзава метаболизам.

Алге – неизоставна храна дуговечних Јапанаца – садрже антиоксидансе. Оне такође помажу и стварање колагена у поткожном ткиву. Колаген чини кожу млађом тако што јој даје чврстину и еластичност.

Ја не видим како ово може да не помогне.

Дакле, Krauterhof body lift гел је за оне који држе дијету, редовно вежбају или примете да им кожа виси. Он учвршћује кожу која је остарила или се опустила зато што су се нагомилане масноће смањиле.

Користи се сваког дана, а најбоље је, кажу, после туширања јер су тад поре отвореније, па се гел боље ресорбује. Имате осећај хлађења и свежине чим га нанесете, а заправо поправља тонус коже. Такође и хидрира, па вам поред њега не треба млеко за тело. Запремина тубе је 200 мл, а гел је густ и дуго траје.

Да ли сте га ви пробали? Јавите нам утиске…

Мариа Милојковић