„Ne znam kako vi, ali tri godine kasnije, ja izgledam gore nego posle porođaja”

6 aprila, 2019

U trudnoći sam se ugojila samo 16 kilograma.

S obzirom na to da sam bila starija prvorotka sa blizancima, držala sam se saveta o ishrani kao pijan plota. Znate ono: „Ne pekara, da ćerka jednog dana ne bi imala problema sa jajnicima, a vi sad dobili gestacijski dijabetes.“ Gojazna deca nose veće rizike za razna oboljenja.

Mesec dana nakon porođaja imala sam samo 3 kile više nego pre trudnoće. Dojenje i nespavanje odradili su svoje.

Kada su bebe imale više od godinu dana, počela sam da vežbam sa trenerom. Plaćala sam ga i da mi soli pamet šta sam bre to opet jela. Za 8 meseci sam izgledala bolje nego ikad. Ostale su linijice na stomaku (nikad niste videli toliki stomak u trudnoći). To ne može da „ispegla“ vežbanje već plastična hirurgija.

A onda… Deca kreću u vrtić i stalno su bolesni. Sedim kod kuće i lečim ih. Idem u park 2 puta dnevno i uspavljujem isto toliko puta. Počinjem da radim od kuće. Izlazim najčešće u frižider koji mi je iza leđa. Posle 20 godina ponovo jedem paštetu i pržene krompiriće. Butine, stomak i bokovi rastu i razvijaju se poput dvogodišnjaka. Danas mi treba veći broj garderobe. Koristim svaki trenutak da pišem ili učim, pa mi se ni ne trči napolju. Faktički, treba mi dobra vila da mi zategne kožu i sredi liniju. Treba mi rešenje sa kojim ću da izgledam pristojno – bez mnogo sala i da koža ne visi.

Za ovo prvo moram sama da se snađem. Počeću da vežbam i neću jesti sve. Od ponedeljka.

A za ovo drugo… Ne bih išla „pod nož“ zbog lepote stomaka. I nikad nisam bila pobornik brzih rešenja. Ne verujem u to da se stvari sređuju preko noći. Ali nisam potpuni skeptik kada je reč o kozmetičkim preparatima, naročito onim pojedinih proizvođača za koje znam da neguju samo kvalitet i strogo paze na to šta plasiraju na tržište. Takvo iskustvo imam sa Krauterhof proizvodima, pa se mislim da probam ovo.

Samo pogledajte sastojke:

Karnitin – pomaže da se smanje masne naslage. Sa njim se masne kiseline u ćelijama bolje razlažu.

Pantenol – trljamo ga u kosu, na lice, telo zato što regeneriše.

Guarana – sagoreva masnoće i eliminiše toksine iz organizma, jer u sebi ima sastojak sličan kofeinu koji ubrzava metabolizam.

Alge – neizostavna hrana dugovečnih Japanaca – sadrže antioksidanse. One takođe pomažu i stvaranje kolagena u potkožnom tkivu. Kolagen čini kožu mlađom tako što joj daje čvrstinu i elastičnost.

Ja ne vidim kako ovo može da ne pomogne.

Dakle, Krauterhof body lift gel je za one koji drže dijetu, redovno vežbaju ili primete da im koža visi. On učvršćuje kožu koja je ostarila ili se opustila zato što su se nagomilane masnoće smanjile.

Koristi se svakog dana, a najbolje je, kažu, posle tuširanja jer su tad pore otvorenije, pa se gel bolje resorbuje. Imate osećaj hlađenja i svežine čim ga nanesete, a zapravo popravlja tonus kože. Takođe i hidrira, pa vam pored njega ne treba mleko za telo. Zapremina tube je 200 ml, a gel je gust i dugo traje.

Da li ste ga vi probali? Javite nam utiske…

Maria Milojković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama