Осмаци, ако још нисте почели припреме за пријемни, почните одавде

20 јануара, 2019

Како зимски распуст представља право време за отпочињање благовремене припреме за малу матуру, издавачка кућа Едука сваке године допуњује свој програм за завршни испит, осмишљавајући различите изворе неопходне ученицима осмог разреда у припреми за полагање. Збирке задатака из српског, биологије, физике и хемије допуњене су систематичним прегледима градива из српског језика (Ђачки језички приручник) и географије. Посебну новину представља јединствена електронска збирка задатака из српског језика.  .

Збирка задатака из српског језика за припрему завршног испита

Ова изузетно обликована збирка служи за обнављање, утврђивање и систематизацију градива кроз укупно 500 задатака и представља садржајну и  комплетну припрему за завршни испит. У њој су дати типови задатака какве ће ученик срести при полагању.

ЗБИРКУ ЗАДАТАКА ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА МОЖЕТЕ ПОРУЧИТИ ОВДЕ.

Електронска збирка за полагање завршног испита из српског језика

Поред штампане збирке, Едука је осмислила и иновативну електронску збирку Научи кроз вежбања, у којој су примењени принципи програмираног учења, о чему више можете прочитати овде. У електронској збирци су се на једном месту нашли тестови и граматика, неопходни ученицима осмог разреда у припремању  за полагање завршног испита.

ЕЛЕКТРОНСКУ ЗБИРКУ ЗАДАТАКА ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА МОЖЕТЕ ПОРУЧИТИ ОВДЕ.

Уз ове материјале користан приручник је и Књижевни појмовник, обиман азбучник не само књижевних, већ и појмова из грчке, римске и словенске митологије, симбола и функционалних појмова неопходних за разумевање књижевног текста у старијим разредима основне школе.

KЊИЖЕВНИ ПОЈМОВНИК МОЖЕТЕ ПОРУЧИТИ ОВДЕ.

Ђачки језички приручник

У једној књизи дат је комплетан преглед наставних садржаја из језика, правописа и језичке културе од 5. до 8. разреда. Намењен је редовној и додатној настави, али и самосталном припремању ученика за завршни испит. Велика вредност овог изузетног репетиторијума су прегледни табеларни прикази свих садржаја који омогућавају лакше усвајање градива. Поред основних знања, садржи одељке за посебно заинтересоване ученике. По својој структури и садржају, Ђачки језички приручник представља најкомплетнији материјал ове врсте на тржишту и незаменљив је у припреми за малу матуру.

ЂАЧКИ ЈЕЗИЧКИ ПРИРУЧНИК МОЖЕТЕ ПОРУЧИТИ ОВДЕ.

Збирке задатака за припрему завршног испита из биологије, хемије и физике

Ове збирке садрже оптималан број задатака из сваке области. Уз сваки задатак дефинисан је стандард, а задаци су подељени према нивоима. Збирке представљају исцрпну и комплетну припрему за завршни испит из наведених предмета, јер садрже типове задатака са којима ће се ученици срести при полагању. Сада и по значајно повољнијој цени!

ЗБИРКЕ ЗАДАТАКА ЗА ПРИПРЕМУ ЗАВРШНОГ ИСПИТА ИЗ БИОЛОГИЈЕ, ХЕМИЈЕ И ФИЗИКЕ МОЖЕТЕ ПОТРАЖИТИ ОВДЕ.

Приручник за спремање завршног испита из географије

Приручник садржи листу основних географских појмова у уводном делу, а потом и преглед градива подељен по разредима. Одличан репетиторијум градива из географије у основној школи.

ЗБИРКУ ЗАДАТАКА ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ МОЖЕТЕ ПОРУЧИТИ ОВДЕ.

Благовремена припрема позитивно ће утицати на мотивацију за превазилажење изазова завршног испита. На родитељима и наставницима је да децу подстакну да са припремом крену на време. Ђацима желимо успешну припрему и постизање жељених резултата!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама