Osmaci, ako još niste počeli pripreme za prijemni, počnite odavde

20 januara, 2019

Kako zimski raspust predstavlja pravo vreme za otpočinjanje blagovremene pripreme za malu maturu, izdavačka kuća Eduka svake godine dopunjuje svoj program za završni ispit, osmišljavajući različite izvore neophodne učenicima osmog razreda u pripremi za polaganje. Zbirke zadataka iz srpskog, biologije, fizike i hemije dopunjene su sistematičnim pregledima gradiva iz srpskog jezika (Đački jezički priručnik) i geografije. Posebnu novinu predstavlja jedinstvena elektronska zbirka zadataka iz srpskog jezika.  .

Zbirka zadataka iz srpskog jezika za pripremu završnog ispita

Ova izuzetno oblikovana zbirka služi za obnavljanje, utvrđivanje i sistematizaciju gradiva kroz ukupno 500 zadataka i predstavlja sadržajnu i  kompletnu pripremu za završni ispit. U njoj su dati tipovi zadataka kakve će učenik sresti pri polaganju.

ZBIRKU ZADATAKA IZ SRPSKOG JEZIKA MOŽETE PORUČITI OVDE.

Elektronska zbirka za polaganje završnog ispita iz srpskog jezika

Pored štampane zbirke, Eduka je osmislila i inovativnu elektronsku zbirku Nauči kroz vežbanja, u kojoj su primenjeni principi programiranog učenja, o čemu više možete pročitati ovde. U elektronskoj zbirci su se na jednom mestu našli testovi i gramatika, neophodni učenicima osmog razreda u pripremanju  za polaganje završnog ispita.

ELEKTRONSKU ZBIRKU ZADATAKA IZ SRPSKOG JEZIKA MOŽETE PORUČITI OVDE.

Uz ove materijale koristan priručnik je i Književni pojmovnik, obiman azbučnik ne samo književnih, već i pojmova iz grčke, rimske i slovenske mitologije, simbola i funkcionalnih pojmova neophodnih za razumevanje književnog teksta u starijim razredima osnovne škole.

KNJIŽEVNI POJMOVNIK MOŽETE PORUČITI OVDE.

Đački jezički priručnik

U jednoj knjizi dat je kompletan pregled nastavnih sadržaja iz jezika, pravopisa i jezičke kulture od 5. do 8. razreda. Namenjen je redovnoj i dodatnoj nastavi, ali i samostalnom pripremanju učenika za završni ispit. Velika vrednost ovog izuzetnog repetitorijuma su pregledni tabelarni prikazi svih sadržaja koji omogućavaju lakše usvajanje gradiva. Pored osnovnih znanja, sadrži odeljke za posebno zainteresovane učenike. Po svojoj strukturi i sadržaju, Đački jezički priručnik predstavlja najkompletniji materijal ove vrste na tržištu i nezamenljiv je u pripremi za malu maturu.

ĐAČKI JEZIČKI PRIRUČNIK MOŽETE PORUČITI OVDE.

Zbirke zadataka za pripremu završnog ispita iz biologije, hemije i fizike

Ove zbirke sadrže optimalan broj zadataka iz svake oblasti. Uz svaki zadatak definisan je standard, a zadaci su podeljeni prema nivoima. Zbirke predstavljaju iscrpnu i kompletnu pripremu za završni ispit iz navedenih predmeta, jer sadrže tipove zadataka sa kojima će se učenici sresti pri polaganju. Sada i po značajno povoljnijoj ceni!

ZBIRKE ZADATAKA ZA PRIPREMU ZAVRŠNOG ISPITA IZ BIOLOGIJE, HEMIJE I FIZIKE MOŽETE POTRAŽITI OVDE.

Priručnik za spremanje završnog ispita iz geografije

Priručnik sadrži listu osnovnih geografskih pojmova u uvodnom delu, a potom i pregled gradiva podeljen po razredima. Odličan repetitorijum gradiva iz geografije u osnovnoj školi.

ZBIRKU ZADATAKA IZ GEOGRAFIJE MOŽETE PORUČITI OVDE.

Blagovremena priprema pozitivno će uticati na motivaciju za prevazilaženje izazova završnog ispita. Na roditeljima i nastavnicima je da decu podstaknu da sa pripremom krenu na vreme. Đacima želimo uspešnu pripremu i postizanje željenih rezultata!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama