ПОКЛАЊАМО: Књигу Свемирска принцеза – Рођендан

22 марта, 2015

 
Овог викенда поклањамо књигу намењену мало већој деци која воле авантуристичке романе. Цео серијал Свемирска принцеза је баш такав – књиге прате авантуре принцезе Зи чији се свемирски брод у току путовања кроз галаксију покварио, и слетео баш у Ботаничку башту у Београду. Свемирска принцеза је настала по идеји продуцентске куће Advance и Синише Ђокића, а на интересантан и маштовит начин одговара на питање шта би могло да се деси кад би ванземаљци посетили наше крајеве.
Svemirska princeza 1 RODJENDAN FINОво је забавна прича о породици, о тинејџерској љубави, о пријатељству, о проблемима одрастања, а радо ће је читати и млађи тинејџери и њихови родитељи.
Можда сте приметили да вам је та Свемирска принцеза однекуд већ позната – то је због тога што је по њој снимљена и ТВ серија која је недавно почела да се приказује на РТС-у. Ипак, као и свака серија, ни ова не може у потпуности да дочара авантуре својих јунака, као што то може књига.
Први роман (и прва епизода) носи назив Рођендан и баш њу данас поклањамо. Брод којим је свемирска принцеза путовала на планету Кохио покварио се и слетео у Ботаничку башту у Београду. Да не би привлачио пажњу Земљана, претворен је у дрво, а свемирска принцеза у тинејџерку Зи. И све би било како треба да се једног дана тинејџер Лука Амеба, заљубљеник у биологију, није попео на то дрво и заљубио у Зи. Целу ситуацију додатно компликује и Манчула, принцезин кућни љубимац, који има разлоге због којих не жели да се отклони квар на броду.
Да бисте сазнали шта се даље дешава, предлажемо да будете брзи и први одговорите на наше наградно питање:

Ко је аутор књиге коју данас поклањамо?

Предлажемо да приликом одговарања на питање будете брзи, али не и брзоплети! И обавезно нам оставите своје пуно име и презиме, као и имејл адресу за контакт, у форми видљивој само администраторима сајта. Ако одговорите више пута, признаћемо само први одговор.

Све коментаре објавићемо до краја данашњег дана и тада ћемо знати име победника. Име ће бити објављено на нашој ФБ страни.
За све оне који не желе да чекају или који у одговарању буду имали мање среће, остаје да књигу потраже у продавницама Лагуне.
Срећно!
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


13 коментара на "ПОКЛАЊАМО: Књигу Свемирска принцеза – Рођендан

 1. Marijana Ratkovic каже:

  Sinisa Djokic

 2. Marijana Ratkovic каже:

  Po ideji Sinise Djokica i producentske kuce “Advance”.

 3. Ivana Matković каже:

  Grupa autora

 4. Sanja Barjaktarov каже:

  Siniša Đokić

 5. Ilijana Cvetković каже:

  Sonja Ćirić je autorka teksta, a po ideji Siniše Đokića

 6. Petra Tasić каже:

  Siniša Đokić

 7. Nevena Stanojevic каже:

  Po ideji Sinise Djokica

 8. Andrijana Tanaskovic каже:

  Autor je Sonja Ciric

 9. Danilka Marjanov каже:

  Sanja Ćirić

 10. Natasa Stefanovic каже:

  Sinisa Djokic

 11. Sanja Barjaktarov каже:

  Sanja Ćirić

 12. Sanja Barjaktarov каже:

  Sonja Ćirić

 13. Branka Knežić каже:

  Autor je Sonja Ćirić

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама