Последње питање на тесту посрамило је цео разред! Ово је животна лекција свима!

13 јула, 2016
 
И сви ђаци до једног, запамтили ту животну лекцију!
Једнога дана професор у најбољој медицинској школи стигао не предавање и најавио студентима да ће им дати тест изненађења. Сви су негодовали, али најбољи студент једини није бринуо: осећао се сигурним у себе и своје знање.
najbolji-djaci
Погледао је цео тест и решио га без проблема, али онда је стигао до једног питања. Писало је, “Које је име чистачице у нашој згради?”
Студент се насмејао, ово мора да је нека шала, помислио је. Ово питање не може да носи неке бодове, зар не? Професор се сигурно шали. Знао је женино лице која је чистила ходнике и учионице, али није имао појма које је њено име. Оставио је последње питање празно.
Други колега питао је професора: “Последње питање не носи бодове зар не?”. професор је мирно одговорио, “Наравно да доноси. Видите, у вашим каријерама сретаћете многе људе. И свака особа је битна – увек. Сви заслужују признање, па чак и за осмех који упућујемо једни другима свакодневно у пролазу.”
Сви до једног, студенти су запамтили ову животну лекцију. Иначе, тачан одговор на питање био је: Мариана.
Ово је заиста диван подсетник да је свима потребно признање за рад с времена на време.Није сваки посао гламурозан, али многи људи напорно раде, а наши животи би били много компликованији да нема свих тих људи који раде у “позадини”. Поштујмо једни друге!
Извор:  Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


2 коментара на "Последње питање на тесту посрамило је цео разред! Ово је животна лекција свима!

  1. Patricija каже:

    Glupost. Zasto bi moja cerka morala da zna kako se zove jedna od cistacica u skoli? Treba da joj se javi kad udje u skolu, da postuje njen rad, a to znaci da ne prlja ono sto je ona ocistila da je ceni kao coveka bez obzira na obrazovanje, ali ne vidim zbog cega bi morala da joj zna ime.

    1. Marija каже:

      Zar poštovanje nekoga i njegovog rada ne podrazumeva i znanje njegovog imena?

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама