Поступак маме којој је досадио неред у ћеркиним собама

април 13, 2016
Мами дозлогрдио неред у ћеркиним собама па је урадила  нешто несвакидашње!
Једна мајка из Индиане одлучила се на радикалан потез. Досадило јој је својим двема својим тинејџеркама говори да очисте своју собу.
Молити кћерке да очисте своје собе дошло је до врхунца и стога се ова мајка одлучила на необичан начин да их научи памети. Сама је очистила собе својих кћери, али све што је нашла у соби убацила је у пластичне вреће.
Цуре су се одушевиле кад су дошле кући и виделе чисте собе, но затекло их је нешто необично. Наиме, све што је мајка ставила у вреће оне су то могле добити једино уколико откупе вреће. Цена сваке вреће била је 25 долара . Девоје су могле радити кућанске послове како би зарадиле новац за откуп врећи.
У врећама је било све што је мајка нашла у соби – наравно оно што је било на месту није дирала.
Мајка Алице свој је потхват објавила у облику поста на фејсбуку, а многи њини пратитељи били су имперсионирали начином на који је својим кћерима ‘очитала’ лекцију.
Alice Velásquez

u are DONE telling your teenage daughters to stop letting their room look like homeless people live there? You put everything (YES EVERYTHING) into plastic bags and you sell it back to them for $25 a bag (and they have to earn the money doing chores). The best part? The bags were collected as they were found in the room- random! So their $25 could buy a bag of dirty clothes, it could buy a bag of trash or it could buy their soccer gear. ‪#‎MayTheOddsBeEverInYourFavor‬

12828937_10207770029960074_2072585012651698446_o

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама