Распуст у летњем кампу, као некад, само боље – боравак у природи, игре с вршњацима, учење нових вештина

Када почне летњи распуст, родитељи често траже додатне активности за своје малишане. Распуст траје два месеца и требало би га испунити квалитетно проведеним временом, уместо сатима испред екрана. Можда ће дете неко време провести на мору, можда ће посетити баку и деку, али лето је дуго и разноврсне активности су оно што је деци потребно.

Иако им, можда, школа не недостаје, сасвим сигурно им недостаје игра с вршњацима. Управо зато је Летњи камп Berlitz школе страних језика идеално решење! Од 24. јуна до 26. јула 2024. године, ваша деца могу уживати у незаборавном искуству пуном учења, игре и дружења, и све то док усавршавају своје знање енглеског језика. А неће ни знати да уче!

Дан на нашем кампу започиње у 9.00, када деца долазе пуна ентузијазма и енергије. Након кратког уводног програма, крећемо са разноврсним активностима. Иако свака активност има значајну улогу у учењу детета, време им је испуњено смислом и забавом. Као досадашње фаворите деце издвојићемо: Arts&Crafts, Cooking, First Aid, Sports&Fitness, Capoeira и Fun Science.

Замислите тренутак када ваше дете зарони у свет маште, стварајући чуда од материјала које пронађе по кући! Управо такву креативност желимо да подржимо на Arts&Crafts радионици! Деца ће имати прилику да покажу своје вештине и стваралачки дух правећи различите предмете од материјала које им обезбедимо.

Уколико је ваше дете мали избирљивац који никад не зна шта би желео да једе, и за то имамо решење – наши Cooking часови ће помоћи деци да открију нове укусе и омогућити им да науче како да припреме оброке и у њима уживају! После овога, не само да ће знати шта желе да једу, него ће и сами моћи да спреме.

Многа деца су на First Aid часовима научила основне поступке пружања прве помоћи и открила своју страст према медицини. Није мало ни оних који су, након часова прве помоћи, поносно изјавили да желе да буду баш доктори.

Дан на једном кампу никако не би био потпун без спортских активности попут кошарке и фудбала. Деца ће имати прилику да се забаве, такмиче и уче тимском раду кроз различите спортове. А кући ће доћи уморна, али здраво уморна, баш као што једно дете треба да буде на крају дана.

Часови капуере на Berlitz кампу привлаче посебну пажњу деце јер им омогућавају да истраже своје скривене таленте! Овај традиционални бразилски борилачки плес пружа представља прилику да се опробају у нечему сасвим новом и узбудљивом.

Fun Science је право место где се наука претвара у авантуру! Деца ће имати прилику да истраже фасцинантне научне концепте кроз интерактивне експерименте, демонстрације и игре. Желимо да наука постане незаборавно забавна активност за све малишане, уз коју ће нешто и да науче.
На крају сваке недеље наше кампере чека – Камповизијиа. Након целе недеље припремања песме и плеса, уз помоћ наших инструктора, деца ће извести нумеру пред својим другарима.

Летњи камп Berlitz је не само прилика за учење и усавршавање, већ и за стварање пријатељстава и незаборавних успомена. Наши волонтери воле децу и ту су да пруже подршку и бригу за сваки део искуства вашег детета. Деца су у сигурним рукама и имаће незаборавно искуство.

Више информација о терминима, ценама и садржају кампа можете добити позивом на број 069/305-0054.